Rykten.

Idag har inte mycket hänt. Danne och Thim lyste återigen med sin frånvaro. Thim lovade idag, för fjärde dagen i rad att komma imorn. Får se om han lyckas!
fjärde gången gilt som klyschan lyder.... Eller inte.


Det går en del rykten rörande vänner i min miljö, tänkte sammanfatta dessa för att försöka få klarhet i om de finns någon sanning bakom dessa. 

Rykte ett: David gillar att joddla efter sex! (Vet inte om de gäller klockslaget eller den fysiska aktiviteten) 

Rykte två: Robban har blivit PIMP och omges ständigt av kärlekstörstande individer av de motsatta könet, vilka han nobbar på löpande band!

Rykte tre: Thim har varit i slagsmål med fem rassister, vilket lett till att han fått näsan samt läppen sönderslagna. Har också hört en variant av ryktet där slagsmålet istället var med fyra galna och knivbäväpnade fågelskådare.

Rykte fyra: Henke var på pridefestivalen.

Om ni har några upplysningar rörande dessa får ni gärna droppa en kommentar. Har ni upplysningar om de galna knivbeväpnade fågelskådarna hänvisar jag er dock till efterlyst; tel 08-*** ** **.
(tyvärr saknar den här bloggen troligtvis rättigheter till att publicera nummret. Vi vågar inte chansa och därför kan ni bara strunta i det, den godhjärtade Thim har nog ändå förlåtit dom!)

//Benner

Måndag

Jaha, då var det bara 14 dagar kvar (D.v.s. två veckor) tills den stora dagen!
För er ouppmärksammade personer som inte hänger med i svängarna och inte startat en "countdown" redan, så talar jag om min födelsedag.
Men redan idag var faktiskt en stor dag! Kanske inte 18-årsdags-stort, men nog var det min namnsdag! Nej jag vet, det var varken Andreas eller Benner idag, men faktum är att jag sitter på ett namn till, nämnligen Rolf.
Får be att tacka för ALLA gratulationen jag fått från er ALLA. Eller rättare sagt min pappa och min farmor....
(Angelo och Ghali tvingade jag fram varsit grattis ifrån och dessa två räknas därför inte.)

Dagen till ära skulle firas på stadion där DIF skulle ta emot Kalmar som blivit piskade med 5-0 i två raka matcher.
"Tre säkra pinnar" tänkte jag och log nöjt.
Pappas kompis Johann hade varit så vänlig och fixat gratisbiljetter till oss. tack så mycket för de :)
Tyvärr var platserna inte 100procentigt optimala. Jag och pappa hamnade nämnligen mitt bakom en pelare, som täckte halva planen. Det hela började med andra ord väldigt bra...
Som tur var var det hur som helst inte mycke att se, då dom blårändiga gjorde en av sina mediokraste insatser på länge. Slutresultatet vart 1-3, och skulle egentligen kanske varit 0-3 då Djurgårdens straff faktiskt var otroligt tveksam. Ja jag kan erkänna att Djurgårn varit dåliga och fått mål de inte skulle ha, jag är ju som sagt djurgårdare och vi kan se en match utan att vara sådär äckligt partiska mot vårat lag och faktiskt erkänna saker och ting.
Sämst på planen var Johan Arneng.. Kille lyckades med bedriften att inte göra en enda bra bollkontakt på 90 minuter. Trots att han nog hade flest bollkontakter i hela laget...
Efter ca 15 minuter började pappa skrika om byte och när han i mitten av andra halvlek drog en för lång frispark rann bägaren över. Pappa tyckte då att killen för sitt eget bästa borde fejka en skada och kräva att få bli utbytt.
Efter matchen ville jag vara lite snäll mot Arneng och iaf ge honom 0 getingar (expressen-grej). Pappa å andra sidan krävde minusgetingar.

Min vän Davids grovt nersatta hörsel visade sig idag efter ett läkarbesök bero på en öroninflamation. Skönt då jag nästan började frukta att han drabbats av en obotlig öronsjukdom som skulle göra honom döv, varpå jag skulle bli tvungen att lära mig teckenspråk för att kunna kommunicera med honom och vi skulle behöva kolla på dövnyheter när vi blivit mogna för sådana vuxna program. Jag som dessutom är så dålig på språk... Som sagt; skönt.

//Benner

Tillbaka i skolan

Igår var det upprop och idag började skolan på allvar.
Nytt för i år är följande:

-Samhällsläraren Bibi, som förra året sköt upp vår klass samhällskunskaps-undervisning till trean p.g.a. att vår klass blev för mycke action för henne, har nu gått steget längre och även avsagt sig mentor-titeln för klassen. Ny metor blev den alltid lika trevliga människan och juridikläraren Bengt. Ett klart uppköp!

-Jinder har blivit biffig. Vi grabbar har nu satt upp två nya mål för trean rörande herr Jinder, nämnligen att få honom att börja dricka och käka kött. Tror vi kommer lyckas!

-Angelo befinner sig numera i ett stabilt förhållande och hånar retfullt oss andra för vår svacka på kvinno-fronten.

-En ny kull av förvirrade och oförvirrade ettor strösar runt på skolans marker. Denna kull känns rekord-liten, och då menar jag inte i antalet utan storleksmässigt. "En del ser ut som 95:or, de är nästan pedofili att bara titta på dom" citerat Ghali.

-Ett hett rykte helt utan trovärdiga källor spreds om att Zoltan varit i Schwetz och plockat svamp under sommaren. "Zolle" förklarade ryktet falskt då han inte kommit längre än till Skåne. Ghali, som var mannen bakom ryktet vart smått besviken.

-Jag och Angelo har startat en hemligstämplad tävling rörande "JT". Tror ingen av oss kommer vinna...

-Thim har skaffat helskägg!

Okej, de sista var rent påhitt. Men de är en otroligt intressant tanke och de hade säkerligen sett otroligt spännande ut!
Danne befinner sig i Bulgarien och är djupt saknad.

Imorgon blir det en halvdag i skolan, för att sedan åka upp till Hudiksvall för golftävling på lördag. :)
En topp 6 placering krävs för att få spela nästa omgång, annars är det slut för i år. Jag är rankad 18e i ett startfält på 66 tävlande. Några av dom med bättre ranking har dessutom lämnat återbud, vilket gör att jag kanske har min största chans för i år! Jag ska dock inte vara sådär äckligt positiv inför tävlingen som jag brukar, eftersom att de oftast slutar i motsatt riktning då!

//Benner

Halkbana, snorungar och en hittad sving!

Nu var det ett tag sedan jag senast gjorde mig hörd. Den långa tystnaden beror helt enkelt på ett beroende av spelet football manager som slukat all min tid. Ett tag var jag påväg att söka hjälp men jag har nu lyckats komma över mitt beroende någurlunda på egen hand. Skönt.

Igår gjorde jag och Jocke halkbanan. Riktigt roligt! Eller "lärorikt" som Jocke lite finkänsligt beskrev de som.

På tunnelbanan på hemvägen hade vi oturen att hamna vid raden brevid två snorungar till gnagare i yngre "pungfjuns-åldern". Pojkarna satt och pratade om hur de skulle ta in bengaler till nästa match, hur "osmarta" djurgårdarna var som inte hade massa bengaler och hur den ena skulle åka och spöa en kille. Dessutom pratade dom om hur de dragit igång klacken hela tiden och om hur black army endast bestod av små snorungar. Till råge på allt såg dom min djurgårn-tröja och pratade skit om dif som om de sökte bråk. Den ena talade även mad kraftig invandrarbrytning fast de båda var så mycke Svensson man kan bli.

Beteendet dessa små nyblivna tonåringar visar upp gör att man inte vet om man ska skratta eller gråta.. Jag och Jocke valde dock att skratta högt.
För det första: Man är inte "osmart" när man inte har massa bengaler, snarare smart eftersom de kostar klubben en jävla massa pengar.
För det andra: Om de tycker black army består av "snorungar", vad ser de då sig själva som?
För det tredje finns det inget jag hatar mer än små äckelungar som ska leka så jävla tuffa. Att de dessutom LEKER invandrare gör bara dessa patetiska fjunläppar om möjligt ännu mer pinsamma!
Punkt.

Idag har jag för övrigt klippt mig för att bli stilig inför skolstarten imorn. Känns bra.

Idag var även dagen då jag hittade golfsvingen som jag tappade för några veckor sedan! Efter 30 minuter med min tränare satt de som en smäck igen, och läget ser klart positivt ut inför helgens tävling i Hudiksvall.
Efter ett par kritiska veckor där jag bortsett från min hole in one inte har presterat ett skvatt, känner jag nu att vändpunkten är nära. 
Jag misstänker att man nu kommer kunna dra paralleler med mitt spel till den praktfulle Woody Austin som min och Jockes nyblivne idol Erik Franzén så berömmer.
Jag misstänker att ni icke-golfintresserade läsare inte förstod någonting av den sista meningen, men de kan jag leva med.

Puss och kram!
//Benner

18 års dag + dagen innan

Igår fyllde jag 18 och hade tänkt skriva ett inlägg om hur mina sista 24 timmar som omyndig var.
Under dom timmarna hann jag med följande:
Äta 7 mackor till frukost
Duscha i iskallt vatten då varmvattens mackapären inte va igång
Gå på fotboll och se Hammarby lira lysande och som följd av detta slår dom Fredrikstad med 2-1
Pissa på Råsunda
Krypa ner i sängen
Se Scrubs
Somna

04.54 - väckning
Mamma och pappa kommer in i rummet och jag ber dom mycket vänligt att inte tända lamporna eftersom mina ögon troligtvis skulle explodera. *klick* lamporna tänds, och de är inga benners sparaenergi lampor som tar 10 minuter att på sig att få ett någorlunda ljus. Nej, mina lampor sken som solen själv rakt i mina ögon.
Fick presenter och var glad. Somnar om efter att smärtan i ögonen lagt sig.
Sedan efter ett par timmars städande här hemma kommer gästerna och vi börjar äta och ha de trevligt.
Värt att anmärka är min present från benner: en t-shirt med texten "18 och fortfarande oskuld!" på framsidan, och "Men jag diggar sönder dig ändå brorsan - grattis önskar benner" på ryggen.
Den t-shirten fick många att dra på smilbanden kan jag säga, och den gjorde succé ute på stan senare på kvällen.
En mycket bra födelsedag tycker jag

(går)Dagens låt: I'm eighteen - Alice Cooper (fråga rickard benner)

//Thim, pojke 18 år

Dan före Thims dag!

Jaha, vad har hänt idag då?
Ingenting.
Men de är ändå dags att få lite fart på den här bloggen. De är förresten inte vilken dag som helst! Det är nämnligen dagen före födelsedagen för bloggaren som ligger på andra plats på er alla läsares lista över härliga bloggare, nämnligen Thim! (jag ligger förstås på förstaplats eftersom jag har den där härliga gnistan, gåvan att uttrycka mig och en snäppet läckrare svank än den tidigare nämnda)
Nog talat om mig. Dehär är ju trots allt dagen före Thims dag, och därför borde ju även denna dag tillhöra honom. Logiskt. 
För alla nyfikna läsare har hingsten Thim en playahead med namnet TH1M, där jag tycker ni kan skriva ett gulligt litet grattis imorn för att få honom att känna sig riktigt uppskattad! :)

Idag vart jag förresten grovt lurad och förnedrad av min annars så gode far. Mitt förtroende för människan är nu tyvärr helt kört i botten.
Mannen ropar nämnligen nerifrån köket att maten är klar. Helt utan misstankar om att fuffens är i luften kilar jag glatt ner för trappan och tycker mig känna den ljuva matlukten strömma in genom näsan varpå jag utbrister i ett njutfullt "aaah!".
När jag väl entrar köket visar de sig att maten inte ens är påbörjad! I dörren står pappa och skickar ett pekfinger mot den proppfulla rena diskmaskinen. Han nickar menande mot mig, tar ett glas juice och och lämnar köket med ett elakt flin.
Efter tio minuter av oavlönat arbete i hemmet i form av att tömma diskmaskinen masar jag mig sliten upp för trappen till övervåningen samtidigt som pappa tänder grillen.

Imorn är det en heldag på Kallfors golfklubb för att spela in och träna inför lördagens DM.
Kvällen avslutas med en trevlig födelsedagsmiddag hemma hos Thim, för att sedan åka hem och sova tididigt. Hade gärna firat honom lite länge, men DM är tyvärr tävlingen man väntat på hela året. Där fins der rankingpoäng så de räcker och blir över! (Rankingpoäng är viktigt för att klättra på sverigerankingen och få spela större tävlingar)

//Benner

.

Bara för att de såg så roligt ut när Thim gjorde de, ska väl jag också göra de!


utseende
       [ ] Jag är kortare än 160cm.       
       [ ] Ibland tycker jag att jag är ful.                                                                     
       [/] Jag blir lätt brun. 
       [ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
       [ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.  
       [ ] Jag har en tatuering.
       [ ] Jag är osäker över mitt utseende.
       [/] Jag har haft/har tandställning. En liten rackare i en vecka. räknas de?
       [ ] Jag har glasögon/linser.
       [x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
       [ ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
       [ ] Jag har mer än två piercingar. 
       [ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. 
       [ ] Jag har fräknar.


familj

       [x] Jag har svurit åt mina föräldrar. Har jag säkert, men på ett snällt sätt!
       [x] Jag har rymt hemifrån. En gång när jag var ca sju år och jävligt olycklig! rymningen varade i ca 13 minuter.
       [ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
       [ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
       [ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
       [x] Jag vill ha barn nån dag.
       [ ] Jag har barn.
       [ ] Jag har mist ett barn.


       skola/jobb
       [x] Jag studerar.
       [/] Jag jobbar. 
       [x] Jag har somnat i skolan/jobbet. 
       [ ] Jag gör nästan alltid mina läxor
       [x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
       [ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
       [x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
       [ ] Jag har fått sparken.


       skamligheter
      
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
       [x] Jag börjar gråta av Disney filmer.
       [ ] Jag har pissat på mej av skratt.
       [x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
       [x] Jag har gråtit av skratt.
       [ ] Jag har limmat fast min hand i något. 
       [x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
       [ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


       hälsa
       [ ] Jag föddes med en sjukdom.
       [x] Jag har fått stygn på ett öppet sår. Har någon fått stygn på ett o-öppet sår? :P
       [/] Jag har brutit ett ben. Misstänker en tå...
       [ ] Mina tonciller har tagits bort. wtf är tonciller?
       [ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
       [ ] Mina visdomständer har tagits bort.
       [ ] Jag har genomgått en allvarlig operation. 
       [x] Jag har haft vattkoppor.
       [ ] Jag har haft/har astma.


       resande
       [x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
       [x] Jag har flugit.
       [ ] Jag har varit i Ryssland.
       [ ] Jag har varit i Kina.
       [x] Jag har varit i Sverige.
       [ ] Jag har varit i Abisko.
       [ ] Jag har varit i Japan.
       [ ] Jag har varit i USA. 
       [ ] Jag har varit i Afrika.


       erfarenheter
       [x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. 
       [ ] Jag har sett en fallande stjärna.
       [ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.  
       [ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
       [x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. 
       [ ] Jag har sparkat en kille mellan benen. Fegt..
       [ ] Jag har varit i ett casino.
       [ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
       [ ] Jag har gått "skinny dipping".
       [x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
       [ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. 
       [x] Jag har krockat i en bil. 
       [x] Jag har medverkat i ett skådespel.
       [x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. 
       [x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga. 
       [ ] Jag har sett norrskenet.
       [ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
       [x] Jag har aprillat någon. 
       [x] Jag har åkt taxi.
       [ ] Jag har ätit sushi.
       [x] Jag har åkt snowboard.


       förhållanden
       [x] Jag är singel
       [ ] Jag är i ett förhållande.
       [ ] Jag är förlovad. 
       [ ] Jag är gift.
       [ ] Jag har varit på en blind date.
       [ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
       [x] Jag saknar någon just nu.
       [ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
       [ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
       [ ] Jag har skiljt mig.
       [x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
       [ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.                         
       [ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
       [ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande. Thim jag vet vad du har ;D


       sexualitet 
      
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
       [ ] Jag har varit förtjust i en lärare 
       [ ] Jag har blivit kysst i regnet.
       [x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
       [x] Jag har kysst en till mig helt okänd person. 

       ärlighet
      
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
       [x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
       [ ] Jag har smygit ut utan lov. 
       [x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
       [x] Jag har en hemlighet som ingen vet. 
       [x] Jag har fuskat i ett spel. 
       [x] Jag har struntat i ett prov.


       dåliga tider
       [x] Jag har druckit alkohol.
       [x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
       [ ] Jag kan inte svälja piller.
       [ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
       [ ] Jag tar mediciner mot depression.
       [ ] Jag har/har haft anorexi och/eller bulimi.
       [ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
       [ ] Jag har vaknat gråtande.
       [x] Jag har somnat gråtande.

       döden
       [ ] Jag är rädd för att dö.
       [x] Jag hatar begravningar.
       [ ] Jag har sett någon dö. 
       [ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
       [ ] Någon nära till mig har begått självmord.

       materialism
      
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
       [x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare. 
       [ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
       [ ] Jag äger många dyra designerväskor. 
       [x] Jag äger något från H&M.
       [/] Jag samlar på serietidningar. Har ett gäng Buster
       [x] Jag äger något från Benetton. 
       [ ] Jag äger något jag köpt på E-bay. 
       [x] Jag äger något från Diesel.


       random
       [x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. KAN kan väl alla, men jag tvivlar på att någon VILL göra de!
       [ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
       [x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. 
       [ ] Jag ser på nyheterna. Så mogen har jag tyvärr inte blivit. Ser på sporten och vädret dock
       [ ] Jag dödar inte insekter.
       [x] Jag svär ofta.
       [x] Jag sjunger i duschen.
       [ ] Jag är en morgonperson. 
       [ ] Jag betalade för min rington.
       [/] Jag är petig med grammatik. 
       [x] Jag är en sportfanatiker.
       [x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
       [ ] Jag är bra på att baka.        
       [ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
       [ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
       [x] Jag vet hur man skjuter. Man trycker väl bara på avtryckaren?
       [x] Jag är kär i kärleken.
       [x] Jag skrattar åt mina egna skämt. 
       [X] Jag äter snabbmat varje vecka. Flera gånger :P
       [/] Jag är bra på matematik. 
       [ ] Jag tror på spöken.
       [/] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
       [x] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått mvg i en kurs. Musik. hade inga arbeten där ;P
       [ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
       [ ] Jag är väldigt kittlig.
       [ ] Jag älskar mörk choklad.
       [x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
       [/] Jag är bra på att minnas ansikten.
       [ ] Jag är bra på att minnas namn.
       [ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv. Jag vill bli miljonär såklart


//Benner


I brist på annat

Ja, jag är väldigt inaktiv, men ja vet inte vad ja ska skriva därför gör jag bara som alla bloggare gör nu för tiden!

utseende
       [ ] Jag är kortare än 160cm.       
       [x] Ibland tycker jag att jag är ful.                                                                     
       [x] Jag blir lätt brun. 
       [ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
       [ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.  
       [ ] Jag har en tatuering.
       [ ] Jag är osäker över mitt utseende.
       [x] Jag har haft/har tandställning.
       [x] Jag har glasögon/linser.
       [x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
       [X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
       [ ] Jag har mer än två piercingar. 
       [ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. 
       [ ] Jag har fräknar.


familj

       [x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
       [ ] Jag har rymt hemifrån.
       [ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
       [x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
       [ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
       [x] Jag vill ha barn nån dag.
       [ ] Jag har barn.
       [ ] Jag har mist ett barn.


       skola/jobb
       [x] Jag studerar.
       [/] Jag jobbar. 
       [X] Jag har somnat i skolan/jobbet 
       [/] Jag gör nästan alltid mina läxor
       [x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
       [ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
       [x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
       [ ] Jag har fått sparken.


       skamligheter
      
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
       [x] Jag börjar gråta av Disney filmer.
       [x] Jag har pissat på mej av skratt.
       [ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
       [x] Jag har gråtit av skratt.
       [x] Jag har limmat fast min hand i något. 
       [x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
       [ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


       hälsa
       [ ] Jag föddes med en sjukdom.
       [x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
       [x] Jag har brutit ett ben. 
       [ ] Mina tonciller har tagits bort. wtf är tonciller?
       [x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
       [ ] Mina visdomständer har tagits bort.
       [x] Jag har genomgått en allvarlig operation. 
       [x] Jag har haft vattkoppor.
       [ ] Jag har haft/har astma.


       resande
       [ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
       [x] Jag har flugit.
       [ ] Jag har varit i Ryssland.
       [ ] Jag har varit i Kina.
       [x] Jag har varit i Sverige.
       [ ] Jag har varit i Abisko.
       [ ] Jag har varit i Japan.
       [ ] Jag har varit i USA. 
       [ ] Jag har varit i Afrika.


       erfarenheter
       [x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. 
       [x] Jag har sett en fallande stjärna.
       [x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.  
       [ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
       [x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. 
       [x] Jag har sparkat en kille mellan benen. 
       [ ] Jag har varit i ett casino.
       [ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
       [ ] Jag har gått "skinny dipping".
       [x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
       [x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. 
       [ ] Jag har krockat i en bil. 
       [x] Jag har medverkat i ett skådespel.
       [x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. 
       [x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga. 
       [x] Jag har sett norrskenet.
       [x] Jag har suttit på ett tak på natten.
       [x] Jag har aprillat någon. 
       [x] Jag har åkt taxi.
       [x] Jag har ätit sushi.
       [x] Jag har åkt snowboard.


       förhållanden
       [x] Jag är singel
       [ ] Jag är i ett förhållande.
       [ ] Jag är förlovad. 
       [ ] Jag är gift.
       [ ] Jag har varit på en blind date.
       [x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
       [x] Jag saknar någon just nu.
       [x] Jag är rädd för att bli övergiven.
       [ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
       [ ] Jag har skiljt mig.
       [/] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
       [ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.                         
       [ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
       [x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande. 


       sexualitet 
      
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
       [ ] Jag har varit förtjust i en lärare 
       [x] Jag har blivit kysst i regnet.
       [x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
       [ ] Jag har kysst en till mig helt okänd person. 

       ärlighet
      
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
       [x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
       [ ] Jag har smygit ut utan lov. 
       [x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
       [x] Jag har en hemlighet som ingen vet. 
       [x] Jag har fuskat i ett spel. Jens, ölspelet igår ;)
       [x] Jag har struntat i ett prov.


       dåliga tider
       [x] Jag har druckit alkohol.
       [/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
       [ ] Jag kan inte svälja piller.
       [ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
       [ ] Jag tar mediciner mot depression.
       [ ] Jag har/har haft anorexi och/eller bulimi.
       [ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
       [x] Jag har vaknat gråtande.
       [ ] Jag har somnat gråtand

       döden
       [ ] Jag är rädd för att dö.
       [x] Jag hatar begravningar.
       [ ] Jag har sett någon dö. 
       [ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
       [ ] Någon nära till mig har begått självmord.

       materialism
      
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
       [ ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare. 
       [ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
       [ ] Jag äger många dyra designerväskor. 
       [x] Jag äger något från H&M.
       [x] Jag samlar på serietidningar.
       [ ] Jag äger något från Benetton. Marina:"Vad är det?" Svar: klädesmärke
       [ ] Jag äger något jag köpt på E-bay. 
       [x] Jag äger något från Diesel.


       random
       [x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.  No way
       [x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
       [ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. 
       [x] Jag ser på nyheterna.
       [ ] Jag dödar inte insekter.
       [/] Jag svär ofta.
       [x] Jag sjunger i duschen.
       [x] Jag är en morgonperson. 
       [ ] Jag betalade för min rington.
       [/] Jag är petig med grammatik. Inte värre än marina
       [x] Jag är en sportfanatiker.
       [ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
       [ ] Jag är bra på att baka.        
       [ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
       [ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
       [x] Jag vet hur man skjuter.
       [x] Jag är kär i kärleken.
       [x] Jag skrattar åt mina egna skämt. 
       [/] Jag äter snabbmat varje vecka.
       [x] Jag är bra på matematik. MaB ;)
       [ ] Jag tror på spöken.
       [ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
       [ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått mvg i en kurs.
       [ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
       [x] Jag är väldigt kittlig.
       [ ] Jag älskar mörk choklad.
       [x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
       [x] Jag är bra på att minnas ansikten. Jag är Grym
       [x] Jag är bra på att minnas namn.
       [x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv. 

//Thim


RSS 2.0