Han är tillbaka!

Nu var det så dags. Benner gör efterlängtad comeback efter en tids frånvaro p.g.a. personliga skäl. 
Det är många dagar och veckor att samanfatta, därför gör jag nu en lista med intressanta och ointressanta händelser som jag inte haft chansen att berätta om tidigare.

-Djurgården vann helt rättvist ett otroligt välspelat derby mot mot råttorna från solna med 3-1. Man kunde klart och tydligt se varför Djurgården vunnit tre sm-guld bara under 2000-talet, medans Solna aik endast plockat hem pokalen två gånger sedan andra världskriget... (källa: järnkaminerna.se)

-Jag fick åtnjuta mitt första MVG någonsin. Ämne: musik

-Zoltan funderade på att ge mig G i matte efter att jag ritat en otroligt pricksäker bild av honom på tavlan. Efter noggrana övervägningar bestämde han sig dock för att det inte räckte.

-Danne gjorde sin absolut elakaste min, log elakt och sa: "dehär blir dagens!" varefter han fyllde sin vattenflaska med iskallt vatten och kastade de på Thim som stod och duschade. Thim skrek men erkände senare att vattnet faktiskt inte var iskallt. Danne hade misslyckats då han va så ivrig och uppspelt och därför inte hade kunnat vänta tills vattnet i kranen vart riktgit kallt.

-Jag kom på 14e plats i en golftäving, vilket leder till att jag får spela vidare även nästa omgång :)

-Geografiläraren Robert informerade klassen om att vi inte var den värsta, men nog den dummaste. De är heller inget fel på oss som människor, utan som grupp. Därefter tillade han att vi borde gått en inriktning som el eller fordon, eftersom att vi då hade kunnat fått ett jobb efter gymnasiet. Nu kommer vi bli utan och "ingen jävla högskola i hela landet kommer vilja ha oss". Vi tog de hårt.

-Jag upptäckte att en av våra grannar hade suttit still i en fotölj vid fönstret i drygt tre dygn. Jag och pappa misstänkte att han avlidit och smög därför iväg med kikare ut på grannens tomt. De visade sig att det endast var en docka som satt där. Spännande.

-Danne fyllde 18. Dock missade vi att se den klassiska filmen från när han hoppar fallskärm, som man alltid ser på hans kalas. Troligtvis berodde missen på att Dannes lillebror stal showen helt. Han visade sig vara ännu mer uppmärksamhetsberoende än sitt orginal till storebror och stod därför i centrum kalaset igenom.

Mycket annat har hänt men jag kan inte komma på det nu.
Det mesta som hänt den senaste tiden har ju dock Thim redan berättat om, genom sitt flitiga bloggande *lätt ironi*

//Benner

60,18,18x2

Nu kanske ni undrar över dessa siffror? Ni kanske rent av tror att de har brunnit i skallen på mig? (för din skull danne ;) ) Men sanningen är den att i lördags firade vi mormor som fyllt 60 och på kvällen firade vi 18 åriga Daniel, för att sedan dra vidare till tvillingarna Tiala som också fyllde 18 :)
En väldigt trevlig dag blev de utav det hela.
Några händelser som är värda att ta upp:
Vann över gammelfarfar (93+) i armbrytning
Lyssnat på en viss persons såkallade vänster-åsikter som enligt min åsikt hade en hel del främlingsförjäntliga inslag (ledtråd: "tja, tja, hej, hej, tjena")
Sett Chelsea slå Man U i FA-cup finalen
Hittat vägen till andreas hus och var ändå nära att ta fel hus och hamna med en platta bärs hos surgubbe eino
Åkt tåg med säkerligen 100 14-åringar som ville köpa öl av oss
Träffat dannes yngre bror som inte går att beskriva med ord. Överenergisk, uppmärksamhetssökande och frågvis är nog det närmsta man kommer.
Träffat botten/äckel-anna som någon senare hade ett par intima stunder med. OBS! inte jag
Hört citatet: "När de blivit år blir äckliga snygga"
Blivit hetsad av danne att dricka (som vanligt) klarade mig dock väldigt bra denna gång och vaknade morgonen därpå med minnet i behåll.

Så såg dagen ut i små korta drag

Dagens låt: Dr. Feelgood - Mötley Crüe

//Thim

Känsligt avsked

David och Viktoria kom nyss hit helt oplanerat för att ta ett sista farväl av dehär huset.
Trots att jag inte ska flytta specielt långt vart de faktiskt ganska känsligt :P Jag brukar inte vara så blödig av mig men de vart faktiskt lite jobbigt..
Känns konstigt att inte ha er alldeless "runt hörnet" längre.. :/
Men vi har iaf upplevt mycke roligt här och har mycke roligt kvar att uppleva :)

Och till Viktoria måste jag ge ett stort beröm över att du lyckats stå ut med oss båda genom dessa år! Du blir ju alltid "hack-kycklingen" när vi umgås men du vet att jag tycker jätte mycke om dig.
Glöm inte bort att jag faktiskt försökte haffa dig hemma hos David för några år sedan! ;) :O haha

Ni är båda mina favoriter. =)

//Benner


Dags för flytt!

Så har då dagen kommit. Dagen då det är dags för flytt.
Ikväll är sista kvällen i Älvsjö, från och med imorgon hittar ni mig i Huddinge.
Därför kommer ni nog inte höra av mig på ett tag, eftesom de kommer dröja ett par veckor innan vi får bredbandet i nya huset. Thim får sköta skrivandet fram tills dess.

Här kommer en snabb sammanfattning av mina år i Älvsjö:
Drygt 8 år gammal. Jag flyttade hit.
Drygt 14 år gammal. Jag träffade David.
17 år. Jag flyttar härifrån.

Som sagt. en snabb sammanfattning....

Jag hoppas verkligen att jag fortfarande kommer kunna hålla kontakten med er alla härifrån även fast jag flyttat! =(

//Benner

.

image3

Sko-letar-dag

Idag har jag och Angelo varit i stan på sko-jakt. Vi knatade runt i stockholm och besökte nog varenda affär som säljer skor utan att hitta särskillt mycke vi gillade.
Efter tre timmar började våra små ben ge vika och affärerna gick mot stängning.
Vi beslöt oss då för en sista affär vilket vart en lyckoträff för min vän! Han hittade ett par vita lindeberg och vart sådär nöjd som bara en chiliensk-svensk 17-åring kan bli! haha

För övrigt ikväll har jag läst svenska boken så jag är förberedd tills imorn. (Vill ju inte ha ännu fler sänkningar i betyget för då ligger jag snart illa till)
Dessutom har jag pressat och tvingat David att köpa en biljett till metallica. Jag gick tillåmed så långt att jag jag mailade folk som lagt ut biljetter på blocket! Jag utgav mig för att vara David.
Tur att David är en så snäll och förstående vän att han accepterar detta =)

//Benner

Biljakt!

Dagen började lugnt och fridfullt i skolan. Hände inte specielt mycket alls.
Händelser som dock kan nämnas:
-Svensklärare Funke log elakt och sa "då måste jag sänka betygen IGEN" när hon fick veta att halva klassen inte läst boken.
-Skolan hade sattsat på en låg-budget pyttipanna. smakade inge vidare.
-Danne vart halvvägs till stationen akut pinknödig och tvingades vända. Han droppade kommentaren: "fan också! nu börjar de droppa". Tydligen syftade han på att regnet började falla. Jag och Thim misstolkade helt förståligt med tanke på hur pinknödig den stackarn var...
-Spanskalärare Eva gick runt med ett papper i A4 format med texten "HES" fastsatt på magen.
-Vår häst-talande mattelärare Zoltan fick ta emot applåder från hela klassen när han passerade oss i samhällsdelen. Zoltan rödnade och drog kavajen över huvudet.

Senare på kvällen när jag körde hem från golfträningen hände något spännande på E4an.
En röd bil låg allderless i baken på bilen framför på ett irriterande sätt. Jag och pappa misstänkte att föraren var ordentligt förbannad på bilen framför och gjorde de för att jäklas. Nyfikna som vi var körde vi ikapp för att se va de va för idiot som låg och körde på detta sätt. 
Vad tror ni händer då?
Jo, Bilen börjar istället följa efter oss! Efter att den legat på ½ meters avstånd i några hundra meter bromsade jag till för att skrämmas lite, vilket ledde till att killen körde om. (Killen såg ut att vara i 15 års åldern och hade ett gäng skrattande medpassagerare)
Pappa och jag gav fingret. (Kaxiga) haha

I övrigt så har jag varit och hälsat på min kära farmor lite snabbt för att hämta mat, och så har de ringt någon som sökte min f.d plastmamma. Jag informerade vänligt om att hon flyttat för ciraka 5 år sedan.

//Benner

Gratis öl = farligt

Som ni alla vet är ju inte jag den mest aktiva bloggaren. MEN! Det skall dock bli ändring nu. (förhoppningsvis i någon vecka iaf.)
I lördags vare fest, mkt trevligt. Bra folk där, bra stämning, mkt HIM och sist men inte minst: GRATIS ÖL!
Eller rättare sagt: 3 plattor 50 cl Carlsberg, 1 platta 50 cl cider och 6 flaskor skumpa.
Redan i början av kvällen höjde jag ett varnande finger för gratis-ölen.
För att citera mig själv: "Gratis öl är livsfarligt, jag kommer bli på tok för full."
Så sant som de är sagt, full blev jag och de med råge!
Vad som hände senare vet ja inte riktigt, men ja har hört några historier angående Huddinge sjukhus osv. Väljer dock att inte tro på allt jag hör ;)

Såg btw ett avsnitt utav serien Criminal Minds.
Jag måste säga att de va väldigt bra, men en sak fångade mig.
En riktigt störd tonåring sa nämligen detta: "Jag dödade en fågel en gång. Jag har hört att alla psykopater börjar så" ... Daniel känner sig träffad?

Btw! Jag har satt upp ett litet mål för min egen del.
30 dagar utan alkohol & nikotin!

I övrigt måste jag bara få skriva ner några väldigt sköna citat som jag glömt att skriva i.
Detta får alltså bli "Dagens...."

1. Fredde:
"Men kolla hon har ju bara en tråd i musfan!"

2. Jens: "Näe nu ska ja hitta en brud som verkligen förtjänar mig!"

3. Någon farbror till Viktor: "Fan viktor, äru böckling?"

//Thim

Tävling

I helgen var det tävling. Jag har inget minne av hur de gick.
tyvärr

/Benner

Tävlingsdags

Då var det dags att åka till Gotland igen. Den här gången är det dock tävlingsdags, och förhoppningsvis bättre väder! Dessutom är jag ju inte sjuk längre, så man kan ju lugnt säga att förhållandena är bättre.
Tävlingen är på lördag, men jag åker idag för att kunna spela in banan imorn så jag kan den. (Proffsigt)

Ska ge er en lika härlig och detaljerad beskrivning av den här resan som av den senaste när jag kommer hem. Förhoppningsvis har jag lite bra resultat att skryta med också. =)

Puss och Kram!
//Benner 

Valborg

Igår var det alla svenska ungdommars kanske största suparkväll, en kväll som ingen egentligen vet vad man firar eller varför man dricker.
Jag och Thim var laddade till max när vi gav oss iväg till Dannes kompis Fille för att förkröka.
Jag var även ganska revanchsugen då mitt senaste valborgsfirande resulterade i brända hamburgare, ett förlorat slagsmål och en allvarlig cykelolycka.

Kvällen flöt på och förkröket utvecklade sig till att bli något mer än endast förkrök. Danne drack i otroligt lugnt tempo samtidigt som han förutspådde sig själv spyende på toan kl 22.00. Skönt att hans spådommar inte vart verklighet.

Senare på kvällen gick vi till Tullinge station för att ragga dit Angelo, men när vi tillslut kom tillbaka till Fille var festen slut. Surt för Angelo som dock inte tog de så hårt utan drog med sin kompis och Danne vidare till nästa fest. Jag och Thim petades då vi inte fick plats i taxin.
VI bestämde oss istället för att gå hem och sova, för vi var faktiskt ganska trötta. Thim tog vägvisar-rollen och ville gena genom skogen. "Jag kan mina trakter" sa han kaxigt. 
Helt plöttsligt tog skogen slut, och vi befann oss vid Huddinge sjukhus! Vi hade ingen aning om hur fan vi hamnat där. Thim fick fortsatt förtroende för vägvisandet, och visste direkt åt vilket håll vi skulle gå!
"Här har jag gått med klassen. De finns en trappa därborta någonstans"
Vi går 200 meter och ser en ranglig trappa på en byggnad.
"Ser du?! jag sa ju att jag hittade här!" sa Thim som fått nytt självförtroende. Jag vart otroligt övertygad!
Efter ett tag började han dock tveka igen, och efter två varv runt Huddinge sjukhus började jag ifrågasätta hans vägkunskaper... Vi bestämde oss för att gå åt andra hållet och helt plöttsligt va vi ute på stora vägen där vi hittar ifrån.
Thim tog åt sig äran och ville gena genom en annan skog. Vi bestämde dock att vi nog skulle gå längst vägen där vi hittade. Vart skulle vi annars sluta lixom? Vågar inte ens tänka tanken!

Imorse låg vi och kollade på ringa-in program på teven. Vi tyckte programledaren försökte ragga kvinnosälskap och att han använde programmet som någon slags kontaktannons i live-format. Tror inte han lyckades.

Sen försökte jag få Thims tystlåtna katt att spinna.. De är typ omöjligt men om man lyssnar riktigt noga kan man höra små kurrande ljud. Efter ett tag började hon dock brumma riktigt rejält. Jag tyckte jag var en riktigt duktig kattklappare tills jag upptäckte att katten sov och ljuden i själva verket var snarkningar! De ni, en snarkande katt!

I övrigt har jag rensat hela mitt rum idag inför flytten. Allt som finns kvar förutom sängen och skrivbordet är Denise DVDspelare som hon lämnat och vägrat hämta på snart två år.. Hon lovade dock att komma och göra de innan vi flyttar.

//Benner

RSS 2.0