He´s back, the man behind the mask

Joooora så atteeee. Jag kikade in här på bloggen för ett par dagar sedan och läste igenom Thims inlägg med tillhörande kommentarer. Det var kul. Eller... Det var kul fram tills dess att jag såg denna kommentar:


"Skulle nog sakna killen med pungen på huvudet mer än Benner. Pung-killen tillförde dagens extra krydda och guldkant".


Kommentaren kommer från signatur "Bengt".
Bengt är inget stort fan av mig. Inte det minsta. Han ser verkligen INGENTING i mitt bloggande.
Däremot gillar Bengt killar som, helt obekymrat, glider runt på stan med en pung på huvudet. Det är humor. Sådant tilltalar Bengt. Pung-killar. Det får honom att rycka på mungiporna och fnissa belåtet för sig själv.
Pung-killar tillför extra krydda i vardagen och sätter guldkant på tillvaron, enligt Bengt. Benner däremot tillför ingenting. Att Benner tog ett långt blogguppehåll uppskattades av Bengt. Det uppskattades otroligt mycket. På så vis vart det ju nämligen mer plats för pung-killar här på bloggen!

Hur som helst. Jag känner att jag och Bengt har fått en dålig start. Och eftersom jag vill att alla läsare ska gilla mig mer än Thim så finns det bara en sak att göra. Jag måste, så att säga, hora mig lite!


Men oj, vad är det jag skådar? Är det inte en liten pung jag har på huvudet när jag smyger omkring där på golfbanan?
Vad säger du nu då Bengt? Jag har plötsligt förvandlats till det du gillar allra mest, en PUNG-KILLE!
Vem är det nu som sätter guldkant på tillvaron!?!


//Pung-Benner


Egget vs. Polisens insatsstyrkaEgget - en hårdkokt typ.


//Thim

Kaoset i Göteborg

Läste ikapp lite om det här med all stenkastning och bilbrännande i Göteborgs förorter. Tydligen är ungdomarna upp över öronen fyllda med aggression och hormoner. Ingen går säker, framför allt inte polisen. Tidningar gottar sig rejält i detta och intervjuar den ena förortsgrabben efter den andra, och alla säger dom samma sak.
"FTP!", "Jävla grisar!" och "Det är hämnd mot polisen!".

Jag läser om en utav dessa ungdomar, Egget, i Aftonbladet. Han är tydligen inte delaktig i några utav bus-strecken, men han säger sig vara en "talesman" för dom som ligger bakom dåden. Talesman, va? Ha ha ha!

Egget, du må ha lurat pressen, men jag har starka bevis mot dig. Mig undgår ingen.Du är körd, Egget.


//Thim

Kommer du ihåg?

 

//Thim


RSS 2.0