Måndag

Nu har uppdatteringen varit lite tveksam de senaste dagarna, vilket faktiskt helt och hållet beror på lathet.
Dessutom har inte mycke hänt som är värt att skriva om.
Golftävlnigen gick hyffsat bra i 25 av 27 hål. Sen kom vi till ett så kallat "Kalle-Anka hål". Dvs ett hål som inte är ett riktgit golfhål utan ett konstigt och oplanerat hål.
Hålet resulterade till slut i en nia efter bland annat två trädträffar vilket till slut placerade mig på en delad 41a plats.

Nog om den tävlingen. Idag är det Klubbmästerskapen i foursome, en tävling som jag och Jocke ska vinna.
Vi är otroligt taggade.

Efter tävlingen bär det sedan av ut till mamma på Möja där jag ska vara i ca två veckor :)
Då blir de även lite klirr i kassan eftersom jag kommer jobba på dagiset och käna skapligt med pengar.

//Benner

Torsdag

Nu var det ett tag sedan man skrev, troligtvis för att det inte hänt något spännande de senaste dagarna. Igår va jag och Jonte i stan en snabbis och sen träffade vi David. David hade varit på möte med sitt sommarjobb. Seriös kille dedär.
David är btw på ca två möten i veckan känns de som, vet inte var han får alla möten ifrån!
VI pratade om hur jag i tisdags var påväg mot banrekord på golfbanan men sen klantade mig lite och om helgens tävling. David gav mig inget stöd alls. "du vinner aldrig". Känns så skönt att ha en så positiv och härlig polare som ger en ett så starkt stöd.

Idag är det inspelsrunda för helgens tävling på Ingarö skogsbana. De omtalade monstret som jag aldrig själv spelat men som man hört diverse skräckhistorier om. Bland annat har Jockes farsa slagit bort 40 bollar på 18 hål där...
Tur att jag slår så rakt då :)

För övrigt så fyllde min söta mamma 41 igår! Tvyärr grattade jag henne inte :O
Allt är pappas fel. Vad är de för pappa som inte påminner om när ens mamma fyller år? Istället ringde han och berättade de imorse. De är ju så elakt att man får rysningar bara av att tänka på de.
Mamma förlät mig dock. Jag är ju trots allt hennes favoritbarn!

Pappa var lite bekymmrad igår. Hans kompis Johann hade återigen svikit honom när de var dags för en lagtävling i golf, den här gången klubbmästerskapen i foursome (varannat slag). Johann har ofta en tendens att på senare år anmäla sig till sakerna med sin son istället, vilket gör att stackars pappa blir mer och mer petad.
Han gav dock inte upp för de. Efter att ha insett att alla han kände hade en spelpartner gick ha på min låtsaslillebror Robin, född 93, och tvingade honom att ringa sin polare för att tvinga honom att delta tillsammans med pappa. Tror det misslyckads.
Pappa överväger nu att säga upp kontakten med Johann.

//Benner

Sweden Rock Festival!

Nu är man då hemma igen efter en vecka fullproppad av musik och brännande sol. Jag klarade nog solen bäst, troligtvis för att jag stod och smörjde in mig med solskyddsfaktor som en tok varje morgon. David brände magen och Thim lyckades återigen få för mycke sol vilket ledde till en bränd arm och senare en bandagerad arm. Men men, han lyckades ju hålla näsan skinnklädd den här gången iaf!

Veckan innehöll band som; Mötley Crüe, Scorpions, Heaven and Hell (Black sabbath med nytt namn p.g.a. vissa nya bandmedlemmar), Skid Row, Thin Lizzy, Motörhead, Papa Roach och framför allt, veckans höjdpunkt; Aerosmith.
Aerosmith gjorde nog ingen besviken och var enligt min mening överlägset bäst :)

När Thim besökte sjukstugan för att få bandage på sin arm stötte han på en del andra skadade individer. En var sönderbränd, och när sjukvårdarna sprayade någonting motverkande på honom vart han liggande skrikande i smärta på marken. Detta avskräckte dock inte Thim då han är en riktgit hårdig.
En annan kille hade fått en raket i ögat och förlorat synen, varefter han fälde kommentaren: "shit happens" (kan vara felstavat då min engelska inte är den bästa...)
Undra om han fortfarande tycker att de var så obetydelsefullt att förlora synen på ena ögat nu när han hunnit nyktra till?

Aja, de va de. Nu ska jag iväg till golfbanan och vässa formen inför helgens tävling!

//Benner

Sommarlov!

Nu har Thim-Benner gått på sommarlov!
Vi tjyvstarta lite eftersom vi är lediga torsdag-fredag p.g.a. att vi ska till sweden rock festival :)
Inte nog med att vi ska till sweden rock, vi tjyvstartar även konsertbesöken imorn då vi ska på Mötley Crüe. En vecka fullproppad med härlig musik med andra ord!

Jag och Thim började sommarlovet med att gå hem till Danne och fira med ett par öl samtidigt som vi spelade goldeneye på nintendo 64. Otroligt jävla kul! Vi såg även Dannes omtalade falskärmsfilm.

Därefter bärde det av hem till Dannes kompis Sara som bjöd på utsökta plättar och därefter klippte av Dannes långa hår!
Ölen funkade som ångestdämpande för Danne som visade prov på en ganska avslappnad och sälvsäker attityd, iaf utåt.
Jag fick den stora äran att klippa av Dannes långa toffs innan själva frisyrklippandet skulle börja.
Min klippning var tveksam. Jag misstänker att saxen var missgynnande för oss vänsterhänta vilket ledde till att klippningen gick nästan retfullt långsamt för stackars Daniel som satt i stolen och väntade på att få sitt tre år långa arbete med hårsparandet avslutat. Efter ca två minuters o-efektfullt tuggande med saxen från min sida tog Saras tålamod slut och hon tog saxen och klippte själv. Hon var dock varmhjärtad och sparde ett par hårstrån på svansen så jag fick fullborda mitt arbete med svansklippningen och gå till historien som "mannen som klippte av Dannes hår".
Nöjd och belåten satte jag mig i solen och log nöjdt över mitt fullbordade arbete.
Vi hann tyvärr inte se de färdiga resultatet av klippningen eftersom jag skulle iväg på golfträning och Thim kände en stark hemlängtan.

Nu sitter jag och Thim och fixar mobilspel för resan till och från Sölveborg. (ort i skånetrakterna där sweden rock äger rum) Thim påstår sig ha hittat ett par riktigt tuffa spel. Förhoppningsvis mer spännande än Dannes polska memoryspel.... :D

//Benner

Jag gillar att vara naken, de gör jag

Ska väl sammafatta freda-sönda nu då.

Fredag: gick till skolan, hade helt onödig lektion i körkortsteori som jag benner & tom bara blajjade bort :P
Drar sedan hem till marina för att umgås me kjellan som hade huset för sig själv :P vi spelade Burnout 3 (vad annars?) och vann en hel del bilar :) sedan drog vi och kollade på student utspringningen på tullinge gymnasium.
Där mötte vi björn och linda, och till vårt förtret upptäcker vi att jag, viktor och björn alla har fred perry tröjor. måste sett rätt fånigt ut :P dock hade dom liknande färger, medan jag stack ut mer med min gråa :)
Sedan åkte vi till stan, tog en pizza å bärs/läsk :P sen drog vi vidare till en irländsk pub, fett mysig :) bara irländsk personal. där satt vi ett tag och sedan bar de av för att se Deborah sjunga :)
det var spännande å trevligt till en början, men sedan efter att alla 1:or sjungit och det var dags för 2:orna så vart de rätt segt, när allting lät likadant. Självmords-depp med fingerkomp.
Sen åker vi hem till marina å super till lite :)
Kom i säng runt 5-6.

Lörda: händer itne så mkt, solar, chillar.sen på kvällen drog ja te marina igen å kollade på film me viktor, marina, björn å linda.

Söndag: om möjligt, ännu mer händelsefattig än lördagen. sova, fika med farmor, sola, lata.

Imorgon blir de då sista skoldagen, ska troligtvis hj'älpa sara med lite matte studerande också. Har ju faktiskt bevisat att ja är ganska skarp på matte ;)

Dagens låt: Misfits - Last Caress

//Thim

RSS 2.0