Jag trodde du var förlorad!

Titta vad min vän Viktor just slängde upp på Facebook!
Trodde denna bild gått förlorad när datorer bytts och Playahead-konton raderats. Men icke!

TACK Viktor!


//Thim

Mamma kallar mig apa.

Sedan jag skaffade min nya örhängen, så har jag fått höra att jag liknar en apa. Utav min egen mor.
Detta bör ju rent logiskt göra även henne till en apa, inte sant?

Nå väl. Jag brukar oftast svara med ett "äsch, nu pratar du goja!" eller "jag är söt".

Men vad tycker ni, kära läsare? Är jag en apa?(Det kanske inte framgår så tydligt, men örhängena är av modell "större".)

Nu ska jag på kräftskiva och poolparty! Hej och hå, min tröja är blå!


//Thim

NyheterGod kväll. Här sitter jag och läser upp världens just nu viktigaste händelser och det är absolut INGENTING som är uppseendeväckande med min outfit. En helt normal appearance.


//Thim

Jag trodde inte sånt här hände på riktigt

Ni vet i filmer, när en ungkarl ska tvätta för första gången. Morsan har alltid försett honom med rena kläder, men nu står han där framför tvättmaskinen, med ödet i egna händer. Ser ni det framför er? Bra. Då ser ni också när han plockar ut den vita tvätten, som inte längre är så vit. Den är rosa, och boven i dramat är en röd liten strumpa.

Sånt händer ju bara på film, visst? För jag menar, vilken ungkarl har egentligen röda strumpor? Och vem missar att en röd liten djävuls-strumpa har smitit in bland dom oskuldsfulla vita plaggen?

Det händer även på riktigt. I verkliga livet. Jag har nämligen röda strumpor. Och jag missade att en utav dom små rackarna slank med vit-tvätten.Hur fan kunde jag missa den? Och ännu mer otroligt, hur fan kunde den inte färga av sig? Handen på hjärtat, på Gud, jag lovar att detta inte är en "uppgjord bild". Tvätten är färdig-tvättad och den vita tvätten är vit och den röda strumpan är röd. Otroligt. Wow!

Bör tilläggas att detta var långt ifrån första gången jag tvättar. Jag kan tvätta. Faktiskt.


//Thim


RSS 2.0