Slitz rankar Sveriges 100 sexigaste kvinnor 2009!

Fick en trevligt överraskning när jag klev innanför dörren. Senaste Slitz låg där och väntade på mig. Det var dags att ranka Sveriges 100 sexigaste kvinnor. Mums!

Jag sparkade av mig skorna och slängde mig i soffan, bläddrade ivrigt fram till sidan 44 och började gotta mig. Plats 100-90 bjöd på en, enligt mig, rejäl överraskning. Prinsessan madde, ända där nere? Nåja.
Nedre halva utav listan var i stort sett identisk med min egen, som jag snabbt rangordnade i huvudet.
Veronica Wagner som nummer 67 fick mig dock att skrika till i frustration. Vad fan har hon ens på listan att göra?
Victoria Silvstedt knep 50:e platsen och jag börjar undra om det inte är lite utav en lag att ha med henne. För hon platsar tyvärr inte, I.M.O.
Elin Lanto, som jag höll som en liten favorit på förhand, hittar jag på plats 45. Besviken. I mode-bloggar-fighten så slår Elin Kling, Sofi Fahrman. Något överraskande tycker jag.

Dagens näst största chock finner jag på plats 19. Isabella Löwengrip. BLONDINBELLA! Sveriges 19:e sexigaste kvinna? Inte utan att man undrar hur mycket utav sin blogglön hon gav för den placeringen.

Nu börjar de bli spännande, Plats 3 till 1!
Ytterligare en förhandsfavorit, Malin Åkerman hamnar på plats 3 och jag tycker att det är rättvist.
På plats två finner jag en totalt främmande kvinna, någon Linn Herbertsson. Bloggerska/student är hennes titel. Visst är hon fin, men nummer två.. njae, där går våra åsikter isär ytterligare en gång.

Och nu, mina vänner. Nu kommer bomben. Minns ni att jag kallade Blondinbellas 19:e plats för dagens näst största chock? Håll i er, för nu kommer de.
Numero Uno: Emma Green.Om detta är vad svenska folket håller som sitt praktexemplar, då vill jag inte vara med längre.
Jag vill inte vara svensk något mer. Jag säger upp mig.


//Thim

Anton Abele, bra eller anus?

Anton Abele, pojken bakom "Bevara oss från gatuvåldet!" ställer upp i Moderaternas riksdagsval.

Anton har många bra åsikter och synpunkter, det måste jag säga. Men borde han inte nöja sig med att vara just hjärnan bakom sina idéer? Måste han vara idéernas ansikte också?

 

Förstår ni vad jag menar? Var du tvungen, Anton?

 

//Thim


Ljuset i den kommande vintermörket!

Poetiskt, visst?

Mina vänner! Igår var en ytterst bra dag. Icke sant? Simon Helg stänker in ett kalasmål och ordnar tre varma poäng i den frostiga höstkylan. Och inte nog med det, ännu mer värme skulle man få!

"Kent släppte ny låt i natt"

Se där, va!
//Thim


RSS 2.0