Min bild av Kodjo

 

Ungefär sådär har jag föreställt mig denne "Kodjo". Förstår ni mitt mindfuck nu?!

 

//Thim


Kodjo i P3

Jag lyssnar ofta på P3 på jobbet, och då på "morgonpasset" med bl.a. Kodjo.
Jag har alltid föreställt mig Kodjo som den typiska svennen, möjligtvis att han har lite chilienska rötter, och antagit att "Kodjo" är ett smeknamn från gud vet vart.
DÖM av min förvåning, nej CHOCK, när jag snubblade över denna video:


 

Han HAR ju inte en svart röst, hur kan han då VARA svart? Mitt huvud får inte ihop det här. ÄR det dubbat?


//Thim


Detta Nippon!

Ja, e24.se skriver om pizzakedjan Domino, som firar 25 år på Japanska marknaden. För att fira detta har man gått ut med en jobbannons där man söker ett 18-årigt pizzabud. INGA krav på tidigare erfarenhet eller utbildning, what so ever.

Bara det faktumet att man firar genom att anställa en HELT vanlig tonåring får mig att reagera en aning. Saker och ting är ju i och för sig annorlunda over there, man äter sjögräs och noppar könshår.

MEN, nu är det så att den här vanliga fjuniga, soffliggande, slas-has till pizzabud kommer få en astronomisk lön på 200 000 SEK i TIMMEN! TVÅHUNDRATUSEN SVENSKA KRONOR, fast i japanska yen då, kanske.

"Vi är förvånade över hur stor uppmärksamhet detta fått, säger Dominos talesperson." No shit?
"- En vild gissning är att det är lönen, som är 2 500 gånger större än en normal japansk timlön, som drar." NO!?! SHIT!?!

Nu får dock den anställde bara jobba i en timme, och det kommer endast att anställas ETT pizzabud i denna top notch-pizzabud-klass, men är det inte ett väldigt udda sätt att fira 25 år på? Kan inte pengarna läggas på ett rejält fylleslag i japansk anda?
Sjögräs och självplågning für alles!


//Thim

BennerBenner

Jag vart lite sugen på att blogga lite häromkvällen, men det la sig rätt snabbt. Jag är ju som sagt rätt så säker på att den här bloggen är tvärdöd och att blogga då känns ju inte så galet motiverande. Det känns mest meningslöst.
Jag och Thim ska därför, på nästa torsdags-möte (ja, vi har fortfarande sånna), diskutera lite andra utvägar.
Själv är jag lite inne på att låta den här bloggen begravas och istället starta en varsin ny blogg. Denna är ju som sagt död enligt mig och att då inte begrava den känns lite konstigt. Jag menar, vi kan ju inte ha en döing som ligger här och ruttnar. Så gör man ju faktiskt inte.
En varsin blogg skulle dessutom ge oss en morot som vi tigare inte har haft. Ett slags tävlingsmoment. Ett rent jävla kukmäteri i vem av oss som kan få flest läsare och därmed få äran att bära den gula ledartröjan. Eller skulle det bli den rödprickiga "berg-pris-tröjan"? Det är ju trots allt en slags klättring. Skit samma, i våran lilla läsarskara så tror jag att tour de france-intresset är rätt så litet, så att relatera till det känns ju inte helt optimalt.

Hur som helst. Vad skulle ni tro om detta? Är det en vettig idé? Har vi en deal?
Har vi ens några läsare som svarar på detta?


//Benner

RSS 2.0