Rykten.

Idag har inte mycket hänt. Danne och Thim lyste återigen med sin frånvaro. Thim lovade idag, för fjärde dagen i rad att komma imorn. Får se om han lyckas!
fjärde gången gilt som klyschan lyder.... Eller inte.


Det går en del rykten rörande vänner i min miljö, tänkte sammanfatta dessa för att försöka få klarhet i om de finns någon sanning bakom dessa. 

Rykte ett: David gillar att joddla efter sex! (Vet inte om de gäller klockslaget eller den fysiska aktiviteten) 

Rykte två: Robban har blivit PIMP och omges ständigt av kärlekstörstande individer av de motsatta könet, vilka han nobbar på löpande band!

Rykte tre: Thim har varit i slagsmål med fem rassister, vilket lett till att han fått näsan samt läppen sönderslagna. Har också hört en variant av ryktet där slagsmålet istället var med fyra galna och knivbäväpnade fågelskådare.

Rykte fyra: Henke var på pridefestivalen.

Om ni har några upplysningar rörande dessa får ni gärna droppa en kommentar. Har ni upplysningar om de galna knivbeväpnade fågelskådarna hänvisar jag er dock till efterlyst; tel 08-*** ** **.
(tyvärr saknar den här bloggen troligtvis rättigheter till att publicera nummret. Vi vågar inte chansa och därför kan ni bara strunta i det, den godhjärtade Thim har nog ändå förlåtit dom!)

//Benner

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0