Min gamla tandborste

Tänkte passa på att slå två flugor i en smäll, nämligen bjuda er på ett skratt och samtidigt döda alla mina chanser med de kvinnliga könet.

För en månad sen så stod jag och borstade tänderna. När jag sköljt av tandborsten så tappar jag ner den bakom toaletten, där dammråttorna bor. Självklart kastade jag den, jag var ju ändå klar med den. För säkerhetens skull började jag leta efter min nya tandborste, som jag hade köpt för någon vecka sen. Jag hittar den inte och tänker "äh, jag köper en ny direkt efter jobbet".

Jag köpte ingen ny. När upptäckte jag detta? Morgonen efter.
Där står jag, luktar så in i helvete i munnen av morgon-andedräkt och apelsinjuice. Vilka alternativ har jag? I min värld fanns då bara ett alternativ: att plocka upp "dammborsten" ur papperskorgen. Sagt och gjort, gräver fram den och sköljer den noga och länge (man är ju inte äcklig?) och skrider sedan till verket. Efteråt känner jag mig smutsig, riktigt riktigt smutsig. När jag lämnar badrummet så ser jag något plastigt skymta fram på tvättmaskinen. "What is that?" frågar jag mig själv. Jag sträcker fram handen och drar upp plastförpackningen.
Min nya tandborste.


//Thim

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0