Torsdags-listan!

Ni vet nog vad det handlar om vid de här laget.
3 saker som irriterar skiten ur mig.

1. Dammsugning. Man drar den där förbannade dammsugaren fram och tillbaka för att tillsist upptäcka att man inte gjort annat än att skotta dammet framför sig. Man måste lägga dammsugaren på dammet för att få upp de, enda fungerande tekniken. Varför inte bara inse att de kanske va lika bra förr, med sopkvast?

2. Tv6. Tv6 sänder en helt egen typ av program och film. Den såkallade Tv6-tvn. Det är filmer som är så dåliga att dom inte visas i andra kanaler. Och det är serier som är så kassa att man undrar om ens manusförfattarna och skådisarna tycker att det är bra. Och så varvar dom detta med serier som Scrubs, Weeds, Prison Break (dock bara repriser, men de är ju ändå dom bästa avsnitten?), Family Guy, Simpsons.. Och så visade dom Den gode, den onde, den fule en gång. Satsar tv6 på att ha dessa askassa filmer och program för att skapa någon slags image? Och sen har dom slängt in dessa andra topp-program bara för att locka tittare?

3. Torsdagar. Varje torsdag känns som en dag i mängden bara. Idag var det iofs min namnsdag, så det var väl inte riktigt en i mängden. Men det är denna torsdags-lista... Jag tänker hela veckan på vad som ska skrivas ned på torsdags-listan, men när det väl är torsdag så finns de inte en enda tanke på den här listan. Torsdags-listan förtjänar bättre än en torsdag!


Dags för en gammal god vän att göra comeback!

Dagens låt: Kent - VinterNoll2


//Thim


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0