Soppåsen

Har ni sett Simpsonsavsnittet där dom bråkar om vem som ska gå ut med soporna? Där dom fyller papperskorgen så mycket att det bildas ett stort berg av sopor i toppen?

Vi har ungefär samma problem nu... Se själva:


image113

Alla vägrar vi gå ut med den. Vi låtsas som att den inte är full. Som att alla sopor i inte existerar. Som att det bara är en helt vanlig halvfull papperskorg som det går att proppa ner betydligt mer skräp i.

Jag t.ex. placerade snyggt i det där smörpaketet som ni ser på toppen. Med försiktighet och koncentration som en korthus-byggare la jag sakta, sakta ner det på toppen och granskade det sedan ihärdigt i fem-sex sekunder. Som att jag väntade på att hela berget skulle falla ihop. Nöjt noterade jag sedan att allt låg stilla och att papperskorgen absolut inte var full. Det fanns mer plats kvar, och därför var det inte min uppgift att gå ut med påsen. Man kan ju inte gå ut med halvfulla soppåsar liksom?


Nu är dock frågan vem av oss som kommer dra det kortaste strået och tvingas gå ut med påsjäveln. Jag gissar på pappa.

Ibland är han nämligen, så att säga, "bitchen" i den här familjen och Andrea har delvis lite för bra kontroll på honom. Därför kommer han troligtvis få se sig slagen innan kvällen är slut, och med ett bittert ansiktsuttryck tvingas lufsa ut med soppåsen. Tyvärr pappa. Jag hoppas jag får fel.


//Benner


Kommentarer
Postat av: pt.

hur får man en soppåse att bli så rolig?
shit, du/ni är amazing.

2008-04-29 @ 23:05:04
Postat av: Anonym

Du hade helt rätt, det blev Far som fick ta sina små 38 och gå till soptunnan.......

Men jag satt i alla fall inte i en ny toarulle i morse när jag skulle gå på toabesöket(det satt bara en rulle utan papper i toahållaren)jag höll mig och gjorde dagens första pink på jobbet istället, nu är det bara att vänta och se om det finns en ny rulle i hållaren hemma i kväll..............

2008-04-30 @ 07:59:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0