Typiskt svennigt

Såg till min besvikelse den svenska startelvan till kvällens match, där Ljungberg får de "ultimata" sällskapet på mittfältet av Daniel Andersson, Niklas Alexandersson och Anders Svensson..
Okej att Daniel Andersson får spela då de inte finns så många alternativ, men att dom andra två petar Chippen och Källström går ju att ifrågasätta.
Källström och Chippen spelar båda i två av världens bästa klubblag, något som varken Svensson eller Alexandersson någonsin varit i närheten av då dom som bäst fått nöta lite bänk i halvdåliga engelska lag.
OJ! höll på att glömma att Svensson även har gjort ett frisparksmål mot Agentina för FEM år sedan.. tung merit.
Dessutom är Källström-Chippen matchtränade, de andra har inte lirat en riktig tävlingsmatch sedan allsvenskan slutade för ca 5 månader sedan.

Kom på att allt detta är typiskt svenskt. Det är jävligt svennigt att prioritera de gamla, inte bara på fotbollsplanen utan även i samhället.
Se bara på pensionärerna. Dom är ju så gamla och de är sååå synd om dom.
Klart att dom ska ha varenda sittplats på bussen och klart att dom ska slippa höra musik och andra störande ljud!

Helt ärligt. Kan dom inte bara ta sina rulatorer och gå dedär två stationerna de ska åka? dom har ju ändå hela jävla dagen på sig...

Nu vart dehär något djupare än jag tänkt mig... haha

//Benner

Kommentarer
Postat av: anna wintour

vill så gärna se fler filmer som muriels bröllopp dvs ful o mobbad blir snygg o poppis har du någon tips snälla skriv till mig. dvs en film med revansh

2007-03-28 @ 21:21:27
URL: http://annawintour.blogg.se
Postat av: Anonym

haha du e fan sorglig älskade mormor=)
/Lill shippen,tess=)

2007-03-31 @ 23:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0