Torsdags-listan!

Thim irriterade inlägg igår gav oss en idé. Vi har nämligen kommit fram till att det finns otroligt många småsaker i vardagslivet som vi stör oss på och vi har därför bestämt oss för att starta en lista.

Varje torsdag från och med idag kommer någon av oss därför att publicera en lista med tre saker som av någon anledning stör oss.

Här kommer nu den så kallade "pilot-listan", som jag har fått i uppgift att dra ihop.


1. Alla sport-TV kanaler.

Jag och David pratade om det i veckan. 6an ska sluta visa formel 1en samt minska Champions league fotbollen, TV4+ slutar med la liga, golfen sänds enbart på en separat golfkanal, allsvenskan och elitserien sänds på säsongskortet. Osv., osv.

Fan, man måste ju snart betala 5-siffriga månadsbelopp för att ens få en chans att se hälften av sporterna man vill...


2. När man vaknar en kvart innan väckarklockan ska ringa.

Här hamnar man i en jobbig situation. Det är nämligen för kort tid kvar tills klockan ringer för att man på allvar ska hinna somna om och känna att sömnen ger något. När man väl har somnat om så känns det som att man väcks direkt, vilket enbart gör en mer irriterad.

Dock är det samtidigt för mycket tid kvar för att man ska ta och gå upp. Man behöver ju inte en kvart extra på sig, det resulterar ju enbart i att man får tid över att inte göra någonting alls på. Denna tiden går då enbart åt till att irritera sig på att man kunde sovit istället för att sitta och inte göra något alls.

Man hamnar helt enkelt i ett läge där man inte kan vinna och det slutar alltid med att man väljer att somna om och vaknar direkt, vilket ger dagen en dålig start.


3. Dubbad TV-reklam.

Gårdagens ämne måste helt enkelt vara med på denna lista. I synnerhet är det just reklamen för Lätta jag irriterar mig på, men även den där jävla ris-reklamen där dom kastar ner riset i en "gejser", eller hur det nu stavas. Den har dessutom visats under flera år...


Nästa vecka är det Thims tur att ge er en lista. Tills dess tackar vi för oss och säger "på återseende".
(Jag har alltid velat säga så där som dom brukar göra på TV)


//Benner


Kommentarer
Postat av: Thim

Uncle Bens boiling bag-ris

2008-10-24 @ 10:23:46
URL: http://thimbenner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0