En vanlig dag i Ju05

Eftersom jag vet att många av er läsare är otroligt nyfikna på hur mitt och Thims liv ser ut, tänkte jag nu ge er en kort översikt av en helt vanlig skoldag för oss. En dag i Ju05 helt enkelt.


Vi börjar tidigt med att skriva Nationella prov. Vi skriver, av en "slump", i ett separat klassrum medan alla andra klasser skriver i aulan.




Efter att vi har skrivit prov har vi naturlektion. Vi går helhjärtat in för uppgiften och tar på oss forskar-rockar och forskar-brillor. Vi satsar ju faktiskt på MVG.




Eftersom vi går in så helhjärtat gör vi alla uppgifter på ett exemplariskt vis. Alla vill bidra med sitt. Här utforskare vi inälvor. (obs. känsliga läsare bör gå vidare till nästa bild, och låta bli att titta på denna)




Vi värnar om våra läroböcker och slår därför in dom i självhäftande plast. Vi vill ju hålla dom hela och fina.




Vi har mentorstid och får våra frånvarolappar. Dom är alltid fläckfria.




Under lektionerna håller vi oss väldigt tysta och lugna. Ibland om vi har något jätteviktigt att säga någon skickar vi dock ett diskret sms. För att inte störa liksom. Här t.ex. har Phillip skickat några sms med texten "Tja".



Sen är dagen slut och vi alla går glatt hem och studerar. Vi går dock till sängs tidigt eftersom "det är en dag imorgon också". En ny dag, fylld med nya äventyr och nya lärorika lektioner.



//Benner

Några av bilderna är hämtade från 12juli.bilddagboken.se


Kommentarer
Postat av: jinder

Hahah fin sammanfattning du gjort där benner.

2008-03-18 @ 21:54:51
Postat av: Jocke

Ett av bloggens bästa, helt klart.

2008-03-18 @ 23:40:38
Postat av: Benner

tackar tackar!

2008-03-19 @ 15:56:21
URL: http://thimbenner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0