Kärlek

Sen någon vecka tillbaka har jag, Thim och Danne börjat med en ny grej. Det hela uppstod när det visade sig att vi hade en gemensam kärlek. (jag syftar inte på Linnea så folk kan vara lugna)

Vår kärlek är nämligen riktad till McDonalds nya 15 kronors hamburgare "el nacho". I stort sett varje lunchrast börjar vi med att äta i skolan, för att sedan åka till Mcdonalds då skolmaten inte alltid gör oss riktigt mätta. Väl där kör vi McDriven och beställer tillräckligt många el nacho för att fylla våra magar totalt.

Men nu kommer grejen med det hela! Vi åker nämligen och parkerar oss lång bort på parkeringen och förtär njutfullt våra hamburgare i bilen medan vi spelar kiss låt "Beth" om och om igen på stereon. I de läget känner vi att det fan är den vackraste låten som någonsin gjorts och i kombination med den smakfulla hamburgaren blir vi extremt sentimentala.


På tillbakavägen till skolan känner vi dock att vi måste tuffa till oss lite. Då slänger vi på den såkallade "dödskalleskivan" som finns min bil. (namnet kommer från att skivan är obetitlad och endast prydd med ett gäng dödskallar)

Dödskalleskivans första spår är ofantligt tungt, vilket gör att vi alla går från sentimentala myskillar till stenhårda män på tre minuter. Eller i alla fall nästan...


Dagens låt(ar):
Kiss - Beth
Dödskalleskivan - spår ett


//Benner


Kommentarer
Postat av: Malin

El nacho e fett god ;D haha

2008-01-25 @ 21:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0