Luciatåg i fängelset



Ett gäng flickor i 15-17 års åldern fick alltså gå ett luciatåg på ett fängelse där det satt ett gäng pedofiler och tittade.
Tydligen så har en utav dessa snuskgubbar droppat kommentaren: "en sån skulle man ha".

Hur fruktansvärt T-bagigt är inte de utav honom? Kan ge mig sjutton på att han slickade sig febrilt runt läpparna under hela tåget och ligger just nu och småonanerar åt bilden av lucia som sitter inetsad på hans näthinna.

Vad som är otroligt roligt med denna artikeln är att den först i slutet, som i en liten notis, tar upp att en utav fångarna faktiskt försökte ta sitt liv kort efter tåget! Tydligen blev skammen för stor när han fick se små flickor igen, att han tog till snaran. Dock hann man rädda hans liv... (tyvärr).

En annan sak som är rolig är ju att dom klassas som några utav Sveriges "värsta sexbrottslingar". Förstå då vad dessa män har gjort genom åren. Vi kan nog rent av ha några egna Fritzl där inne, om man ska tro Aftonbladet.

Nog om detta, nu ska jag försöka handla klart julklapparna. Lär som vanligt bli en del till mig själv också. Thim får många paket iår.


//Thim

Kommentarer
Postat av: em

oj, ofta att man vågar gå in där!

2009-01-12 @ 20:48:12
URL: http://hwleh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0