Kvantitet eller kvalitet?

Jag hörde någonstans att man måste uppdatera bloggen minst tre gånger om dagen för att hålla den vid liv.
De låter väl inte jättelogiskt, då de ju måste vara bättre med kvalitet före kvantitet?
Vem fan orkar lixom sitta och läsa en helt random blogg, där skribenten skriver sådär en tre-sex inlägg om dagen, där han eller hon på ett otroligt tråkigt sätt berättar allt som händer under dagen. Alltså ungefär:

Inlägg ett: Vaknade 07:32:42. Tog på mig ett par blå strumpor. Åt filmjölk till frukost och en limpmacka med ost och en gurkskiva på. Tog kvar över bussen till skolan, där jag hade svenska, matte och engelska.

Här tänker folk: åååå va spännande. Snälla uppdatera snarast och berätta vad du gjorde efter skolan!!!!!

Inlägg två: Förlåt att jag inte skrivit på några timmar! Jag kollade nämligen på tv och sov i 23 minuter. Jag såg Conan O'Brien kl 15:25, och sen One Tree Hill. Missade första fem minutrarna på de sistnämda.

"Äntligen!" tänker alla läsare. Jag höll ju på att dö av nyfikenhet på vad människan gjort de senaste timmarna!

Inlägg tre: Förlåt! Jag glömde berätta att One Tree Hill började 16:10! Klantigt av mig.
Nu ska jag plugga på sidan 22 till 28 i boken: "Religion. a & b 2000" inför läxförhöret imorgon.

Skönt att personen berättade när dedär jäkla TV-programmet började, annars hade man ju gått runt och undrat hela kvällen.
Nu har ju den här personen skrivit sina tre inlägg för att hålla bloggen vid liv, men känner ändå att han/hon skulle kunna bjussa läsarna på ett bonusinlägg vid läggdags.

Inlägg fyra, (bonusinlägget): Nu är det dags att sova. Jag åt makaroner och köttbullar till middag tidigare. Tog 8 köttbullar och ungefär 113 makaroner. Tog även ketchup till.
Efter middagen pluggade jag en kvart till inför läxförhöret imorgon, för att sedan duscha. Kollade nyss på 22-nyheterna.

Seriöst...
Det kan, i mina ögon, enbart vara de nämst sörjande som ens kommer på tanken att följa den här typen utav blogg.
Helt ärligt skulle jag hellre läsa en självbiografi av Christer Ulfbåge på ungefär 700 sidor på en dag, än att inhalera den här typen utav skit under en vecka.
Vår blogg uppdateras inte tre gånger dagligen. Faktumet är ju att vi inte ens uppdaterar dagligen.
MEN, när vi väl skriver så gör vi de på ett intressant och roligt sätt och vi har dessutom något att komma med, vilket gjort att vi trots allt har skapat oss en läsarskara.

Det här är, i min mening; fanimej världens bästa blogg!

//Benner

Thim-Benner, once again!

Än en gång sitter vi här tillsammans, för andra dagen i rad, som en ren jävla jackpott för er läsare!
Anledningen till att vi sitter här idag (även den här gången med varsin öl i handen, och ett par innanför västen) är att vi firar Thims far som fyllt 40.

Hur gick då gårdagen, som vi hade stora förväntningar på?
Det visade sig att stället oturligt nog innehöll på en höft 80-90 % killar. Det närmsta vi kom kvinnokontakt var när Benner småminglade med garderobskvinnan... utan större framgång. Trots kvinnobristen var det trots allt ett mysigt ställe med bra musik och relativt schyssta priser.
Pga. kvinnobristen skapade en viss Engström ett grupptryck som gick ut på att få med oss andra till ett annat mer könsbalanserat ställe. Accepterande gick vi och hämtade våra jackor, Benner la in stöt nummer 2 på "garderobskan", var på vi 10 minuter senare står på Hötorgets tunnelbanestation. Dess för innan hade denna Engström även hunnit med att skicka ner Benner i den stenhårda asfalten och skrattat med ondska.
Detta resulterade i en trasig jacka, ett brusten förtroende och en smått sårad Benner.
-"Killen försökte ju för fan döda mig!"

Hursomhelst. Tillbaks till Hötorgets tunnelbanestation, där vi båda redan efter trappnedgången började känna tvivlet växa inom oss. Vi bestämde oss här för att avrunda denna fredagskväll och smet ljudlöst ifrån Engström och co. Vi styrde nu fartyget i riktning mot T-centralen.
Vår kurs korsar en krovmojj, var på Benner blir som ett litet barn som ser McDonalds skylten och blir akut jävla vrålhungrig. Han köper en frensh hotdog och berömmer denna färdkost hela vägen till centralen, där vi båda fattar beslutet att gå tillbaka och inhandla mer proviant från korvmojjen.
Väl vid korvmojjen beställer vi två nya frensh, men nekas detta utav den i våra ögon, för tillfället, jävligt tråkiga rödhåriga korvförsäljare som intensivt försöker tvinga på oss sitt förbannade mos.
Vid det här laget visar han en typisk osvensk attityd, detta trots att han ser mer svensk ut än kungen själv.
Det osvenska i hans attityd var att han prutade till oss en mosbricka och skapade någon slags personlig kontakt. En såkallad "at the moment contact". Om och om avslöjade han sina "hemliga" ingredienser, som alla tycktes bestå av grillkrydda.
Denna osvenniga svenne vart lite av en idol för oss, just pga hans osvenniga betéende. Nu föredrar vi dock att använda ett annat ordval än idol, då vi känner att tv4 fullkomligt våldtagit detta ord flera gånger om. Vi väljer därför att istället kalla honom för en "ouppnålig förebild", och vi känner båda att vi någongång i framtiden skulle vilja ha en alldeles egen korvmojj, med våra alldeles egna hemliga ingredienser.

//Thim & Benner

Thim-Benner

Nu sitter vi äntligen här och skriver tillsammans, sådär som det var menat att vara, med varsin öl i handen! Sparks are flying!
Anledningen till ölen är att vi ikväll ska gå ut på krogen och träffa en gammal gemensam f.d. klasskompis och förhoppningsvis också få en lyckad kväll på damfronten.
Thim är inte mycket av en raggare, tvärtom föredrar han att bli uppraggad.
Benner å andra sidan brukar ragga ganska intensivt. Han är snabbt framme och öser ur sig en skaplig mängd harang men går ofta tomhänt ur situationen. Man skulle kunna likna honom med ett plåster, en fästing, en blodigel, eller en retfull mygga som surrar runt ditt öra hela natten.
Kort sagt, en sån där bajskorv som inte går att spola ner.

Idag besökte klassen etnografiska muséet, där vi fick lära oss om urbefolkningar som t.ex. abourginer. (heter de så, eller är detta namnet på frukten/grönsaken?)
Hur som helst så var det inte så jävla intressant som det låter. Och då låter de ju inte ens intressant...

Vi sitter här och funderar. Funderar på hurvida dubbelspolningsfunktionen på moderna toaletter egentligen fungerar. Ni vet en sortst spolning för "nummer ett" och en spolning för "nummer två". Eller för kiss och bajs om vi ska tala klarspråk.
Är det så stor skillnad mellan dessa två funktioner att det krävs två olika knappar? Eller är detta enbart ett sätt att "spacea" upp våra annars så tråkiga och oglamorösa svenska toaletter?
Blir det någon skillnad på att trycka lätt på "bajs-knappen" eller att hålla in "kiss-knappen" länge för att uppnå "bajs-knapps-effekten"?
Frågorna är många, svaren uteblir. Om du vet något om detta, kontakta oss via en kommentar. Det här är Andreas Benner och Niklas Thim.
(Vi kände att vi ville göra detta på äkta Hasse Aro manéer)

Nu vill vi till sist avrunda detta första gemensamma inlägg med att önska er alla en trevlig helg, och en fortsatt trevlig Fredag-kväll.
Önska oss lycka till med raggandet och uppraggandet!
Vi hoppas kunna göra om detta snarast, och då vi inte längre kommer vara "gemensamma-inläggs-oskulder" lär vi kunna göra det bättre. ÄNNU bättre.

image26
Btw. Vid första åsyn av denna bild var vår första tanke: "Herregud, vilka makalösa camel-toes!"
Vår andra tanke var: "Fan, dessa camel-toe drabbade individer är ju faktiskt män!"
Först på tredjeplats kommer faktat att det faktiskt är fyra helt myndiga, mogna, juridikstuderande 18-åringar iklädda full turtles-utstyrsel som framstår på fotot. Turtles= Barndomens, för många, bortglömda hjältar.


//Benner & Thim!


Onsdag

Idag gick ryktet om att en lärare på skolan fått sparken efter att ha slagit en elev.
Klassen vart otroligt nyfikna och försökte intensivt få fram lite smaskiga detaljer om vem den sparkade läraren var genom att fråga ut våran lärare och mentor Ingrid.
Ingrid gav oss ungefär lika mycke detaljer som Lars Lagerbäck brukar göra på presskonferenser, d.v.s. inga.
Det visade sig dock lite senare att vi inte behövde gå Ingrid-vägen för att få oss kött på benen om händelsen.
Den slagne eleven var nämligen våran sångare Patrik!
Väldigt oväntat.

Jag och Danne satte genomskinlig klisterplats i ansiktet idag när vi slog in våra böcker.
Det var spännande och intressant och såg ut såhär:
image25
(bokinslagningen gick för övrigt galant för oss båda, och vi lyckades bättre än vi någonsin gjort!)


Idag har jag även varit och spelat golf med pappa och hans kompisar. De gick skit-dåligt.
Pappas kompis försökte muntra upp mig med roliga historier som t.ex. denna:

-Vad är det för likhet mellan att bli avsugen av en kille och att stå på kanten till ett stup?

Svar: Inget av det är farligt så länge man blundar!

Nu laddar jag för myggan ikväll på kanal 5! Klockrent.

Btw, har vi inte blivit otroligt duktiga på att skirva i den här bloggen nu? Jag hinner ju knapt själv med att läsa allt.

//Benner

Allt och ingenting

Jag har egentligen ingenting speciellt att skriva om, de har inte hänt så mycket i mitt annars så enormt händelserika liv. Men jag har fått en del kritik från våran trognaste läsare "Kate" och från min käre kollega och syssling Benner, så det är väl dags att ta sig i kragen och knappra lite på tangenterna!

Gårdagen handlade nog för de flesta om derbyt. Själv var jag ju självklart mer intresserad av Elfsborg - Hammarby, men kunde inte motstå att kika på de såkallade derbyt. Andledningen till att det är ett "såkallat derby" är ju pga, jag citerar, "Solna, det vet jag inte vart de ligger.. Men det är utanför Stockholm, det vet jag!" Må så vara att Djurgårn och AIK är tvillinglag, men det finns bara 2 lag i Stockholm. Åter till ämnet! Matchen var inte så rafflande och spännande som jag hade hoppats på.. Ja menar om det trots allt handlar om ett SM-guld så borde det väl vara lite action? Matchen vart dock förstörd enligt min mening av att SvFF hade valt Martin Hansson som domare.. Martin Hansson.. Ord är överflödiga för den mannens "domarinsatser".
Men som tur va slutade matchen 1-1, samtidigt som Sebastian Eguren såg till att piska tillbaka Elfsborg med 2 mål, varav ett på bissa. Så nu är "borträknade bajen" helt plötsligt bara 4 poäng efter. Sug på den ni.

Andra saker som hände igår var bland annat att min käre mor fyllde 39, grattis på henne! Såg till att köpa en fin blomma åt henne. Och påtal om födelsedagar, på lörda är det ju storkalas för min fader som fyller 40 på fredag!
Med andra ord, massor av gratis alkohol *Gnider mina händer likt mr. Burns*

Upptäckte igår en ny ramlösa smak, mitt ramlösa förbrukande har blivit lite väl högt tycker jag..
Smaken är iaf Persimon & grape. Anledningen till att jag bestämde mig för att testa denna är att det skulle kunna heta per-simon istället för persimon.. lite luddigt förklarat kanske. :)

Idag visade Faik hur man gör såkallade "sarrebubblor" "sarrebollar". Till min stora förvåning så gjorde blatten framför mig på bussen också "sarrebubblor" "sarrebollar"!

Så det var väl allt om inget, återkommer nog när jag fått lite mer spännande saker att skriva om.

//Thim

Spelningen

image24
Övre raden från vänster: Thim, Patrik, Danne
Nedre raden från vänster: Benner, Henke

Nåväl, här kommer en bild från vår spelning i skolan som jag lovat.
Det är den allra första bilden som tagits på oss grabbar tillsammans, tagen backstage efter liret.
Ni får ursäkta den dåliga skärpan och Thims olyckligt placerade högerarm.

//Benner

Nu jävlar är de dags!

I torsdas tog mitt snus slut. Jag hade redan då planerat att sluta snusa, men på fredags morgon när jag skulle fylla på mobilen kände jag "äh fan freda liksom, unna dig en dosa Niklas." sagt och gjort "en dosa general white, tack" tyvärr va general white slut. Då gjorde ja något av de smartaste jag någonsin gjort. Jag köpte rapé. Rapé har alltid varit lite av en favorit, men efter att ha snusat ettan å general ett bra tag så är smaken av rapé.. allt annat än god.. Så därför blir rapé dosan min sista och eftersom jag inte gillar smaken, rättare sagt jag spyr galla av den, så kommer jag förhoppningsvis att tappa suget efter snus! *klappar mig själv på axeln*
Anledningen till att jag slutar har inget med hälsan eller liknande att göra, de beror bara på snålhet. "Bennerjudendom" om ni så vill. En vanlig studerande som tvingas leva på 1000 pix i månaden har helt enkelt inte råd med detta. Så från och med nu ska jag njuta av alla extra hundralappar jag sparar! (dock lär dom gå åt till andra saker som godis, alkohol och misslyckade köp liknande usama masken jag köpte...)

Dagens låt: HIM - Kiss of dawn

//Thim

Skottland!

Jag har alltid trott att Sverige var rondellernas land. Ända till jag kom till Skottland...

Klockan är 01:00 natten mellan onsdag och torsdag när jag och pappa kliver ut från flygplatsen i Skottland för att sätta oss i hyrbilen och åka de ca 25 milen till Carnoustie.

Vi är trötta, det är kolsvart ute, vänstertrafik, en bil styrd från höger och som sagt; en jävla massa rondeller!

Förutsättningarna var alltså inte på vår sida. Men efter en knackig och livsfarlig inledning får pappa dock koll på bilen och trafiken och de hela slutar lyckligt.

Ett stort tack ska ges till världens för tillfället överlägset bästa uppfinning, nämligen GPS:en! Utan den hade vi fortfarande ringlat omkring på de skotska vägarna.


De finns få folk i världen jag tidigare haft så stora fördomar mot som skottar.

Den skotska befolkningen skulle enligt min mening vara kritvita, snåla, sura och griniga och till sådär en 80 procent bestå av äldre män.

Och visst, skottarna är kritvita.

Och ja, skottarna är möjligtvis lite snåla.

Dessutom består befolkningen otroligt nog av en jävla massa äldre män. Du blir faktiskt nästan snopen när du ser någon som inte är en herre från som senast 50-talet.

MEN! Skottarna är allt annat än sura och griniga. Jag har sällan blivit så trevligt bemött av en befolkning! (speciellt inte på en golfbana där farbröderna allt som oftast är ett otrevligt och tråkigt folk)


Vi bodde i ett litet hus ca 40 meter ifrån den berömda artonde fairwayen hos en äldre skotska smygsupande kvinna. Kvinnan saknade för tillfället värme i huset och varmt vatten. Det gjorde absolut ingenting.

Att hon sedan gick och omkring och klagade på elbolaget och småtullade på ginflaskan och vinet från barskåpet gjorde henne bara mer älskvärd!


Som tur var är ju Skottland ett engelsktalande land och då jag alltid trott att min pappa är väldigt duktig på engelska eftersom jag hört honom använda jätte avancerat engelskt språk när han pratat i telefon på jobbet trodde jag inte vi skulle få några problem.

Det visade sig dock att hans språkkunskaper inte var fullt så exemplariska som jag trott, utan snarare riktigt dåliga. Ta inte åt dig pappa!

Desto mer tiden gick desto mer kände jag att jag faktiskt (trots att jag nästan har IG i engelska) var överlägsen honom.

När vår skotska värdinna sedan bekräftade att jag var bättre och att min engelska faktiskt var perfekt steg mitt självförtroende till max!

Pappa vart lite bitter.


Till sist då. Banan!

Bara att beträda den här marken är otroligt. Det finns så mycket historia på den här banan som haft världens största golftävling British Open hela sju gånger; 1931, 1937, 1953, 1968, 1975, 1999 och 2007.

Som till exempel när Hogan spelade sitt första och enda Open Championship på den här banan år 1953 och vann makalöst efter att alla fyra rundor tagit den farliga vägen på hål 6 och fått den uppkallad "Hogan´s alley".

Som när Rod Pampling ledde efter fösta rundan för att sedan inte ens vara topp 70 efter två och därmed missa kvalgränsen.

Som när Garcia 1999 efter två rundor hade kommit sist och stod gråtande i armarna på sin mamma, för att sedan komma tillbaka 2007 och leda hela tävlingen inför sista hålet.

Som när Gary Player vann över Jack Nicklaus år 1975 för att ta sin andra British Open titel.

Som när fransmannen Jean Van de Velde ledde med TRE slag inför det sista hålet år 1999 och kunde spela säkert och göra hela sex slag för att vinna, men som istället tog drivern, träffade en läktare, slog ner sig i den berömda bäcken Barry burn varpå han gick ner i bäcken för att slå(!), slog ner sig i bunkern för att slutligen göra sju slag och komma tvåa men ändå bli 100 gånger kändare än han skulle blivit med en seger.

Jag tror ni fattar...

Det här är en plats som alla golfare bör besöka innan de dör. En plats där jag själv ska spela The Open Championship någon gång i framtiden. :)//Benner


Love Gun

Idag har vi (jag, Thim, Danne, Patrik och Henke) uppträtt i skolan på poängjakten.
Vi framförde kiss gamla dänga Love Gun, med smink och allt.
Då vi var fem och kiss endast är fyra vart det problem, men Danne löste de genom att fixa en björndräckt (!) och framförde därtill björnes magasin låten som intro. Mäktigt.
Bilder kommer förhoppningsvis såsmåningom.

Ikväll tar jag mitt pick och pack och drar till skottland för att golfa. Kommer hem igen lördag natt.
Thim blir då tillfälligt huvudansvarig för skrivandet, något han brukar bemästra bra.

Dagens låt: Kiss - Love Gun

//Benner (för dagen Gene Simmons)

Helgen

Det här har varit en spännande helg.
I fredags tog jag som sagt körkort och i lördags hade jag kalas!
Det vart jätte trevligt och de va grymt kul att träffa mina gamla älvsjöare som jag knapt sett sen jag flytta... Men nu när jag har körkort kan jag nog hälsa på er oftare :D

Kvällen började med att jag hämtade alla gäster förutom Danne och Thim som fick ta bussen då min noggrant genomtänkta tidsplaneringen sket sig totalt i älvsjö, där vissa dröjesmål uppstod.
Tidsplaneringen var uppbyggd som så att jag skulle hämta älvsjöarna kl 16.30, och alla resterande kl 17:00.
Som sagt, den var noggrant genomtänkt!

Efter att vi kalasat hos mig med mat, dryck och kareoke begav vi "gamla" oss till stan för att fortsätta på krogen, medans "kidsen" (under 18 gänget =) ) fick åka någon annanstans. Tråkigt, hade gärna haft er med på kvällen också!

Innan vi ens hunnit in på krogen tog kvällens äventyr slut för Robban. Han fick nämligen inte komma in då han enligt vakten var på tok för full (felaktigt dömd) varpå han slängde ur sig ett par spydiga ord mot vakten, tog denise och försvann spårlöst hemmåt...
Vi andra fortsatte och hade de trevligt. (speciellt Danne) ;D
Träffade även Jossan och Martina där. De va inte heller igår!

Får väl tacka, buga och bocka för den trevliga uppvaktningen och de fina pressenterna jag fick!
Hade det grymt kul. :)

//Benner

Körkort

Idag har jag tagit körkort!
klarat både teori och uppkörning endast FEM dagar efter min 18-årsdag. De ni! :)

//Benner

vakna på gasnka rätt sida

Om Thim nu vaknade på fel sida, så vaknade jag på förhållandevis rätt.
Trots en allt för kort och orolig sömn flög jag upp ur sängen som ett jävla pistolskott när klockan ringde.
Tror jag hade packat idrottskläder och klätt på mig innan jag ens hunnit öppna ögonen, samtidigt som jag nynnade på en av mina vanliga muntra ickeexisterande melodier.
Övningskörde till skolan och sprang sedan till idrottshuset för att inte komma försent till idrottsprofilen. (Eftersom jag är ny där vill jag visa ett starkt intresse och inte komma försent och verka oengagerad).

Efter de hade vi engelska. Jag kände redan när jag entrade klassrummet att dehär nog fan va min dag! (engelska är normalt sett mitt sämsta ämne)
Jag gick in stenhårt på varje uppgift, vilket gav resultat. Jag lyckades återberätta om engelskaboken med nästan enbart engelska ord och därefter fortsatte jag med att översätta engelska meningar. De flesta avslutade jag med ett: "typ" eller "ungefär".
I fart med att jag klarade fler och fler meningar växte mitt självförtroende avsevärt. Jag översatte ord så avancerade att jag aldrig ens tagit de svenska ordet i mun under min livstid.
Mitt paradnummer vart: Rosemary vart också häktad och åttalad för mened.
Den va giftig.

När jag tillslut kom hem och la mig direkt för att plugga vart de för mycket. Efter att ha läst tre sidor i samhällsboken avled jag halvt på sängen och vart liggande där i fyra timmar. Troligtvis var väl hjärnan överhettad, och kollapsen berodde nog helt enkelt på överansträngning.

//Benner

Vakna på fel sida

Imorse vaknade jag som vanligt klockan 06.00 bara för att ställa larmet på 06.20.
Alla vet ju hur skönt de är att vakna å sen få sova lite till. Dock var de inte så skönt att gå upp sen, vaknade på helt fel sida. Andra sidan jordklotet, så mkt på fel sida. arghet: 5 När ja väl går upp 06.20 för att slänga i mig lite frukost så märker jag att de varken finns mjölk eller juice. Vatten till frukost.. mums. Mitt redan dåliga morgonhumör vart nu alltså ännu lite sämre. arghet: 6.
Jag börjar rosta mina mackor medan jag fryser som en kenyan i sibirien. Upp hoppar mina smörgåsar färdigrostade. Försöker sedan pilla upp dom, dom är ganska små och mellanrummet dom sitter i är för litet tillochmed för mina små tandpetarfingrar. Tappar den första mackan ner på golvet. arghet: 7
Gör ett försök att pilla upp macka nummer 2. får tag i mackan men känner sen en svidande hetta mot mina fingrar och upptäcker att ja tryckt dom mot metallen. arghet: 9.  Slänger resten av mackorna i diskhon och utbrister: HELVETE NU GÅR JAG OCH SOVER IGEN! I övrigt har de varit en hyffsat random dag.

Dagens låt: Korn - Got the life

//Thim

18 år och 1 dag

Idag vaknade man med vetskapen om att man klarat teoriprovet för körkort, en känsla av att vara väldigt gammal och en lätt dagen efter smak i munnen.
Det är väl så det känns att vara 18 år och en dag antar jag.

Den här födelsedagen lär ha varit den bästa i mitt liv.
Som jag nämnde så tog jag teoriprovet på dagen, och på kvällen tog jag några öl.
Dessutom fick jag världens bästa födelsedagspressent... Nämligen en bil!
Jag lär ha världens snällaste föräldrar och styvföräldrar. :)Nu ska jag och Ghali småfixa bilen lite så den blir hårdare än Faiks. :)

Idag fyller btw Viktoria (läs: lillplutten) 18 år.
Grattis, nu är du lika stor som mig!

//Benner

Dags för uppatering

Jag vet, uppdateringen är dålig.
Men jag känner att jag måste slita som ett djur för att pressa ut diverse ointressanta händelser från mitt för tillfället ganska ohändelserika liv, för att ha något att skriva om.
Thim därimot ramlar i trappor och bryter näsan och spräcker läppen, går på derbyn, är hos tandläkarn, jobbar, går på krogen, knäpper på gitarren, lirar fickpingis, käkar tortelini och glider i största allmänhet omkring på en jävla räkmacka utan att skiva ett ord.
Skärpning nu Thimpa! :)

Idag har jag (läs pappa) köpt nya golfklubbor. Tack så mycke far :) 
Mina tidigare hade tillbringat ett par år i bagen och förhoppningsvis kommer de nya hjälpa mig att uppnå bättre resultat!
Nu tänker våra sista trogna läsare: "ååh nej! Inte hans jävla golfsnack nu igen! Fan, jag läser ju hellre bibeln på islenska med avkopplande säl-djurläten i bakgrunden än att höra på en enda golfterm till!"
Därför valde jag att fatta mig kort här.

Imorn ska jag till Möja (en ö i skärgården) för första gången på länge. Där kommer jag bli firad lite i förskott. :)
Blir trevligt att träffa mamma och småsyskonen som bor där, de va länge sen nu! :/
Innan jag åker ut ska jag kolla när lillebror spelar fotbollsmatch här på fastlandet. Han har begåvats med en nästan lika härlig bollkänsla som mig, så de ska nog gå vägen.

För övrigt undrar jag vart den där Kate har tagit vägen! Kate, läser du fortfarande? Eller har du helt enkelt tröttnat på våran odramatiska "närvaro"?

//Benner

Den där känslan

Det finns en känsla, en känsla som är otroligt härlig och underbar. En känsla som kan komma när som helst och var som helst.
En känsla om bara invandrare kan få...
I alla fall om man ska tro Phillip och Faik, och det ska man eftersom dom båda är högt respekterade och har stort inflytande på oss andra.
Det låter ju faktiskt helt logiskt att de finns en känsla som alla förutom svenskar kan få! Eller hur?

Idag fick Danne en skön känsla under religionslektionen när han talade inför klassen om rasism. "En känsla som bara SVENNAR kan få" instämde jag snabbt och gav överlägsna blickar mot Phillip.
Phillip vart nog lite avundsjuk... "Svenne-känslan" är ju nämligen helt fantastisk!


Nu är det för övrigt bara EN VECKA kvar tills jag fyller 18! :)

//Benner


RSS 2.0