Lill-lördag

Till att börja med vill vi be om ursäkt för det uteblivna inlägget igårkväll. Vi hade helt enkelt inte tid.
Vi ger er därför en kort resumé nu dagen efter.

Kvällen börjar med att Benner glider in med vad han tror är en flaska choklad-likör á la Baileys, men som visar sig vara "sparkling wine", vilket faktiskt stod på etiketten. Detta hade dock Benner inte uppfattat då det enda ordet han såg var "negro". Då han trots allt har "studerat" spanska i 4 år har han ett tillräckligt välutvecklat ordförråd för att veta att negro betyder svart, vilket gjorde att han drog den brilljanta slutsatsen att det måste innehålla choklad. Att han sedan inte uppfattade ordet wine är av mindre betydelse.
Hur som helst, efter att ha åtnjutit en delikat mexikansk middag med Viktor och Marina, letat efter ett pass i 30 minuter, svept en flaska "sparkling wine" och ett gäng folköl och spelat en fifa-match börjar vi röra oss mot stationen.

Kvällens första anhallt blir en kortvarig visit på Balthazar på söder. Benner tror sig ha fått napp och vill desperat stanna kvar, medan vi andra (giriga som vi är) ville åka till ett ännu billigare ställe.
En i gruppen, låt oss kalla honom Patrik Engström, ger himmelska bilder av Nivå 22 genom att beskriva känslan av att ha en i stort sett gratis hallon-cider i ena handen och en Norrlands i den andra. Att vi bara skulle hinna vara där i en knapp timme beskrivs av honom inte som någon nackdel, tvärtom skulle det bli den bästa jävla timmen i våra liv!
Sagt och gjort befinner vi oss en halvtimme senare utanför Nivå 22, där vi självklart inte kommer in för att det är för sent. Benner ger "vad-var-det-jag-sa"- blickar till alla och uppträder allmänt otrevligt.
Vi ville ändå få ut något av vår vistelse på Fridhemsplan och gick därför och köpte lite fyllekäk.

Denna Patrik föreslår nu ett annat himmelrike på jorden, Soft bar, dit vi alla förflyttar oss samtidigt som Patrik ganska diskret smiter hem.
Där händer det inget värt att berätta och vi hoppar därför fram tills det är dags för hemgång.
Utanför Soft bar blir nämligen Benner och Viktor påhoppade av 2-3 killar som tvingar dom att agera mellanhand mot 3 (troligtvis) prostituerade, äldre kvinnor. Benner och Viktor går fram till kvinnorna och försöker på ett försiktigt sätt lirka fram hurvida dom är prostituerade eller ej. Kvinnorna skickar tydliga signaler av att syssla med prostitution och en av kvinnorna pekar på en av killarna och fråga om denne heter Anders. I så fall är det nämligen hennes son...
Benner och Viktor glider tillbaka till killarna och hävdar att kvinnorna är horor till 100 % och att det bara är att slänga fram plånboken. "Anders" ges ett varnande finger.
Dock verkar det vara försent för "Anders" och co. eftersom kvinnorna nu står inlutade genom en bilruta på det där patenterade horviset och med största sannolikhet snart kommer hoppa in i bilen.

På nattbussen hem hamnar Thim, Viktor och Daniel i en dispyt med 2 gnagare. Det hände inte mycket mer än att några tomma hot skickades mot varandra i kombination med några halvhjärtade attackförsök.
Danne är besviken på att en fight uteblev och ger sig därför på Benner så fort vi gått av bussen. Det hände dock inget mer än några hårda, men vänliga, armslag. De båda skiljs sedan åt med en kram och möjligtvis en liten puss på kinden och känner att deras relation nu är starkare än någonsin.

Runt 7 tiden var det läggdags.

//Thim (aka Pongo) & Benner

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0