Helgen

Helgen började med Fredagkvällen. Den spenderade jag faktiskt hemma.

Av en tillfällighet började jag kolla på serien Kyle XY, och den visade sig vara överraskande bra. Jag och Jocke WL satt uppe hela natten och såg avsnitt efter avsnitt efter avsnitt efter avsnitt och komenterade på msn. :) Det gick helt enkelt inte att sluta kolla

Tyvärr var säsong 1 bara tio avsnitt enligt Jocke så nu måste vi vänta tills Juni innan vi kan börja se det igen! :O


På lördagen spelade jag först golf och sen på kvällen var det dags för släktträff hemma hos Jonte. Det var våra mormorar som fyllde år. Våra mormorar=Min och Jontes mormor/farmor och Niklas mormor. (Dom är tvillingar)

Tyvärr var inte Niklas mormor kvar när jag anlände (ryktet gick att hon skulle på efterfest).

Kvällen vart lugn.


Idag GICK jag och Jonte hela vägen från hans pappa till hans mamma för att kolla på Kalmar-DIF. Vi var helt utmattade när vi slutligen kom fram 40 minuter senare. (Vi tog btw en vilopaus efter halva vägen då Jonte hade krampkänningar)

Hemma hos Jontes mamma hittade vi hans lillebror Wille i en sandlåda. Lika talträngd som han alltid är när vi ses! Han var iförsig ganska trött så de kan ha varit därför.

Matchen var riktigt riktigt dålig.. sämre än BP matchen. Höll tillåmed på att somna där ett tag, men de va väl av utmattning från vår promenad antar jag...!

Lalle kom förbi i halvtid.


Ja de va väl de. En otroligt spännande och intressant helg helt enkelt!

Kan ju avsluta med att rekomendera er om Kyle serien. tanka den! :)


Btw. Hittade lite bilder från fotbollsturneringen. Den första är på vår matchtröja, den andra är en lagbild från efter turneringen. Vi är dock lite underbemanade då Faik var för besviken för att vara med på bilden och Karima befann sig i ett annat omklädningsrum.
image2image1

//Benner


DERBY! (aningen försenat)

I tisdas vare ju derby då. åkte till söder efter skolan åbörja sänka några. stötte på en finsk pundare som ville ha min pilsner. Träffade kusin också :) sen drog vi te tåget, vi va ändå rätt många asså. Helt tjockt på tåget, svårt att andas, dammigt å allt, PRECIS SOM DE SKA VA :D
Tom blev tagen av snuten, stackare, vi andra gick på matchen. blev av me halsduken men hitta en ny.
torsk iofs, men wtf vi va bästa laget iaf :)
orkar itne skriva så detaljerat, men nu har ja iaf fått me de mesta i några små snabba drag.

Dagens kommentar: Tom: Är din farsa talliban eller?
Persson: Nej han är svensk.
Tom: Vart har du då ärvt skägget ifrån?
Torsken: Morsan

//Thim

Onsdag 25/4

Dagen började med att jag vaknade 20 minuter innan klockan skulle ringa och var trött som en elefant.. Jag övervägde att hoppa över naturen men bestämde mig i sista stund för att gå på den.

Missade som vanligt bussen och fick ta nästa. På den väntade en spännande överraskning i form av min engelska lärare! Väldigt oväntat.
Hon grillade mig direkt om enelskaboken och frågade hur långt jag kommit, med tanke på att vi ska ha läst 2/3 tills imorn. Genom-ärlig som jag är berättade jag att jag endast läst ca 10 sidor och fick en besviken min tillbaka.
De roliga med den här engelskaboken är att jag började läsa den flera veckor efter alla andra... Trots att jag inte missat en enda engelskalektion hade informationen om att vi skulle läsa en bok slunkit förbi mig. Det visade sig att vi till och med hade gått iväg på lektionstid och lånat bok utan att jag märkt de! Jag är för skön ibland! :-D

Väl inne på Naturlektionen tog Danne upp ett spännande ämne. Han frågade våran lärare: "varför har grodor trekant?". Vår lärare hade inget svar på detta och frågade vad Danne fått de ifrån.
Danne slängde då upp sin mobiltelefon och plockade fram sitt bevismaterial i form av en inspelning från helgen där han hittat fyra grodor som hade gruppsex och filmat de hela.
(Danne var ganska onykter och har ingen avikande sexuell läggning. Han tänder med andra ord inte på djursex, utan filmade de hela i vetenskapligt syfte)
En vild debatt uppstod.

Idag har jag även varit och kollat i nya huset. Bortsett från att de saknas golv på undervåningen ser de väl ganska bra ut. Jag körde sjävlklart dit och hem, och jag kör faktiskt körkortsbra nu. *skryter*
Pappa sitter lugnt och pratar i telefon och låter mig köra utan att tänka speciellt mycke på de.
Ibland kommer han dock med korta små inlägg. Som när jag idag tröck på gasen och hade precis passerat 80 när han lugnt säger "tänk på att de är 50 här".
Dåligt skyltat tyckte jag.

Pappas kvinna tyckte jag skulle blinka lite med hel-lysena när jag stod vid ett rölyse. "Blir fortare grönt då". Hon var seriös.
Jag och pappa skratta så vi nästan grät åt hennes teori. Hon vart lite butter.

På vägen hem såg jag Viktoria som var ute och promenerade. Tutade lite.

//Benner

Fotbollsturneringen

Jag är ledsen att ni fått vänta på resultatet från fredagens fotbollsturnering, men jag har varit hos mamma på Möja och har därför inte kunnat skriva.

I alla fall. Fredagen började med körkortsteori på morgonen. Därefter bar det iväg till idrottshallen där Hagsätra Pizzeria samlades för att ladda inför turneringen och snacka taktik. Alla var grymt positiva och otroligt optimistiska. Första matchen spelades mot Hellsens Angels. "överskattade" sa vi och kände hur vi fortfarande flög runt på små moln av optimism. "0-0 kan alla spela mot dom där i sju minuter" hörde jag någon säga.

Plöttsligt var matchen igång och vi hade fått fyra snabba i baken...! Ingen förstod vad som hänt.. "otur" konstaterade vi och kom fram till att detta var turnerinens bästa lag, och 0-4 var faktiskt helt okej siffror. Vi var fortfarande positiva och jag som lagkapten fortsatte peppa grabbarna.


Match två spelades mot förra årets vinnare och stod ganska länge 0-0. Men sen hände det. Vår lysande högerback Danne spelade i en pressad situation hem bollen till vår lite orutinerade målvakt som tyvärr plocka upp bollen med händerna... Frispark exakt vid straffområdet och 1-0. Målet knäckte oss och matchen slutade 2-0.

Jag lyckades för övrigs skjuta ner domaren.


Därmed var vi utslagna ur turneringen men de återstod fortfarande en match, den mot Lärarlaget. Den matchen vi var tvungna att vinna för att rädda vår heder!

De vart en jämn match som tyvärr slutade 0-1... Vi åkte med andra ord rakt ut ur turneringen med målskillnaden 0-7..

Vårt självförtroende var nu helt kört i botten. VI satt nedstämda i omklädningsrummet och lyssnade på sorgsen musik i nästan en timme innan vi gick ut och kollade vidare på turneringen.


Nu gjorde dock en av våra spelare ett karriärbyte. Ghali bytte den förluststämplade pizzabagar-tröjan mot en domartröja och kom att bli turneringens skönaste domare!

Så fort "Galla" betredde planen hamnade han i bråk. Vid varje domslut han tog var han på väg att få stryk. Killen kunde inte ens gå in och vara linjedomare under en straffläggning utan att hamna i händelsernas centrum!

Han är heller inte den fega domaren som bara står där och ser på, utan han kastar sig in i situationen för att stoppa bråk och delar ut knuffar åt alla håll. Knuffarna stoppade inte mycke utan förvärrade snarare situationerna som istället slutade med att de var domaren spelarna ville åt!

Jag och Danne vek oss av skratt där vi satt tryggt och bekvämt på läktaren och såg på.


Tyvärr spelades turneringen aldrig klart.. Med 39 sekunder kvar av den andra semifinalen vart de lite oroligt mellan två personer och helt plöttsligt var det bara svennar kvar på den tidigare så välfyllda läktaren. Resterande åskådare hade slängt sig in på planen för att delta i de stora bråket.

Som tur var dömde inte Ghali matchen. Om han hade gjort de hade väl jag och Danne behövt ge oss in i folkmassan för att försöka få ut den lille stackaren.


I övrigt har jag som sagt bara varit på Möja och tagit de lugnt i helgen. Vilat batterierna efter den ansträngande fotbollturneringen.


//Benner


Torsdag

Idag har rektorn varit i vår klass och varit kännslosam. Han berättade om massa ansökningssiffror och vart allderless tårögd. Hela klassen greps av hans ömma tal.
På tal om rektorer så träffade jag min före detta rekotor på älvsjö station igår. Vi nickade och gav varandra varsitt "tjena".

Imorn är de stor fotbollsturnering i skolan. Vår klass ställer självklart upp med ett lag och går under namnet Hagsätra Pizzeria. Anledningen till namnet är ett sponsoravtal som är hemligstämplat, vi kan dock säga att Hagsätra Pizzeria förser oss med tröjor och förhandlingar pågår just nu angående en eventuell segerpremie i form av en varsin kebabtallrik.
Jag har utsetts till kapten i laget. (jag utsåg mig själv)

Idag har jag även hittat ett väldigt spännande spel. De går ut på att kriga med en gladiator. Min heter Dvärgen Dvärgsson, och är en riktigt ettrig liten dvärg. Sofie och jag hyser starka föräldrakänslor över den lille rackarn!

I övrigt inget spännande som hänt.

//Benner

Tisdag 17/4

Igår var jag hemma hos min Kusin Jonathan och min älskade moster Mathilda! (Jag skriver inte såhär bara för att jag vet att hon läser den här bloggen....) ;-)

Där är man alltid så härligt välkommen.
 När man är där får man också träffa Jontes härliga lillebror Wille, som dock brukar hålla en ganska låg profil till en början när jag kommer. Efter ett tag brukar dock spänningarna mellan oss släppa och han börjar prata och leka som vanligt. De är btw en riktig liten värsting, dedär!


Innan vi gick hem till Jonte lirade vi fotboll. Lagen vart Svennarna+finnen mot blattarna. Svennarna vann en enkel seger med 10-4. Jag röstades fram till matchens lirare. De va ett par som ville byta tröja med mig men jag avstod.


Sen va de hem till Jonte för att käka kebab och ladda inför Djurgårn-Halmstad. DIF vann fint med 2-0.

Efter matchen sabbade jag familjens TV som tack för att jag fick komma och kolla. De va egentligen en olycka då allt jag försökte göra var att byta kanal.

Björn (Jontes låtsaspappa) gjorde många försök att repparera min skada utan framgång. Jag kände hur irritationen växte och jag började känna mig obekväm där jag satt i soffan.

Björn gav till slut upp, men efter ca två timmar kom teven igång igen av sig själv. Jag kände mig otroligt lättad!

Med tanke på att teven har fått utstå diverse avancerade experiment av hemmafixaren Wille (de senaste gick ut på att hårt dra en skruvmejsel mot skärmen) så vore de ju snöpligt om en enkel knapptryckning skulle bli dess slut.

Efter de spelade vi TV-spel ända in på småtimmarna då vi slutligen gick och la oss.


Idag har pappa varit sjuk. Precis som alla andra killar blir han fruktansvärt sjuk när de väl slår till. Lider med honom.

Detta ledde till att han tvingade mig att själv laga mat :O

Efter grova protester gjorde jag tillslut en otroligt avancerad pizza. man tog ut den ur förpackningen, la den i ungnen och tog ut den 15 minuter senare. Uttagningen ur ugnen var nog de svåraste. Brände mig som vanligt..

Resultatet vart iaf strålande. Jag tror aldrig jag har ätit en så god pizza i hela mitt liv! De är konstigt va mycke godare maten blir när man gör den själv.


Till slut vill jag bara tillägga att Johanna vart den lyckliga! Hon skrev GB nr 20000 på pa, och vann därmed dejten. Jag tror aldrig jag sett en så glad vinnare i hela mitt liv :) Grattis!

//Benner


Den sjukes loggbok, dag 8

8 dagar har nu gått sen de första symptomen visade sig, och inga tecken på bättring har än så länge visat sig.
Jag kommer därför nu fortsätta tycka otroligt synd om mig själv och fortsätta berätta om min underliga sjukdom.
Under gårdagskvällen tog den nämnligen ännu en kraftig vändning, och övergick till en kortare magsjuka. Oväntat.
Imorse vände den igen. Den här gånen övergick det till kraftiga smärtor i bihålorna. Misstänkte en lättare bihåleinflamation. (Jag vet vad jag talar om, då jag haft de tidigare)
Återstår att se vad som händer imorgon. Kanske är de dags för öronen att ta lite stryk?
Eller kommer jag helt enkelt bli frisk? 
Om de mot all förmodan skulle inträffa, väntar iaf en golfrunda då banan öppnat nu till helgen :-)

Övrigt idag har jag pressat beck-filmer på löpande band. Även hunnit med att se lite prison break som jag glömt tanka nu ett par veckor. Till de har jag även lyckats smälla mig:
-1 Yoggi Yalla (Hallon-boysenbär-blåbär)
-3 mackor
-2 påsar chips
-1 påse gott och blandat
-1 billys pizza
-3 chokladkakor av mindre storlek
-5 strån o-kokt spagetti (ingen aning om varför. va hårt att tugga)
-2½ liter coca cola
-hostmedicin med en stark dos morfin i. (hoppades på sköna effekter, men har inte känt något)
-½ påse vicks  (blackcurrant)
-en av de äckliga chockladerna i paradis asken. Fick nästa tillbaka min magsjuka men klarade mig.

//Benner

Fredag den 13:e!

Idag var bara jag i skolan, då Benner låg hemma med den hemska "den där mary-sjukan".
På körkortsteorin fick jag uppleva en stund i rampljuset skulle man kunna säga. Angelo försökte ta kort på mig med mobilen och använda olika ramar.
Detta funkade dock inte, bilden blev helt suddig. Lite The Ring vibbar. Han försökte säkert 50 gånger innan han gav upp.

Senare på historian fick vi tillbaka våra prov (vg (: ). Danne sa, jag citerar:"jag har aldrig skrivit ett så jävla dåligt prov." Mattias lägger pappret på hans bänk , danne vände på pappret och ser det stora G som står uppe i ena hörnet, med en liten kommentar under. Där stog de "Vad har hänt? Vi måste prata!"
Hahahaha jag vek mig dubbelt av skratt, "Vi måste prata!" ? :D Stackars daniel. Senare hade han utvecklingssamtal. Han kom tillbaka med tom blick och ett väldigt nedstämt uttryck i ansiktet. Lika nedstämt som st. anger!

Sen skulle jag köpa öl, men de gick ej för säljarens far hade dött och en annan släkting hade hängt sig. Jag beklagar.

Så nu sitter jag här, dunkar lite HIM (vem kunde tro de?) och väntar på att få lite mat att stoppa i mig, för att ladda inför den stundande festen uppe på brantan!

Dagens låt: My Michelle - Guns 'n' Roses

//Thim

Misslyckat läger, och fortfarande trött och sjuk

Jag är tillbaka! kom egentligen hem redan igår men då var jag på tok för sjuk för att skriva.
Min sjukdom släpte nämnligen inte under lägret, utan utvecklade sig snarare till något ännu värre... När jag åkte hade jag lite lätt feber och en kraftig halsont. När jag igårkväll anlände till min lilla bostad i älvsjö hade jag: kraftig feber, så ont i halsen att jag inte kunde svälja, var så förkyld att jag inte kunde andas genom näsan och var så orolig i halsen att de kittlades när jag andades genom munnen, vilket ledde till kraftiga hostanfall.

Nu är inte detta allt mina kära vänner! Jag har nämligen även åkt på en misstäkt ögoninflamation, vilket gör att mitt högra öga är svullet och igenklibbat.. (låter kanske äckligare än vad de är)

Hur som helst, jag var alltså en halvblind 17 åring med grova andningsproblem när jag kom hem. Funderade ett tag på att lägga in mig i förtid på ålderdomshemmet tvärs över gatan, men bestämde mig för att gå och sova istället.

Här kommer en dag-för-dag redogörelse över lägret:


Måndag
08:00 Vaknar och tar mig en titt genom fönstret. Ser till min förtvivlan ca 5 cm snö. Tänker: "I helvete heller" och går och lägger mig igen.
08:07 Pappa tvingar upp mig.
08:15 Äter en snabb frukost.
08:37 Sätter mig i bilen
08:37 Hämtar Jocke (han bor ganska nära..)
12:00 Börjar spela poker på Gotlandsbåten.
12:03 Jocke åker ut efter en misslyckad all-in
13:45 Jag har förlorat 30 kr. (Vilken kall-hjärtad människa spelar av en sjuk stackare massa pengar?)
15:45 Anländer vid golfbanan. Temperaturen=1½ grad.16:00 Går ut och spelar 9 hål

18.00 Middag. Jag kommer lite sent och får bara en liten portion samtidigt som andra hunnit hämta mer och fått tre. när jag går för påfyllning är de slut. "Jag tog sista potatisarna" säger Jocke elakt.

20:00 Kommer tillbaka till stugan efter att ha kollat på innebandy på tv! visste inte ens att man visade de på tv :P Jag lekte expert.

20:30 SOMNAR! haha

22:45 Vaknar. Min hjärna var inställd på att sova för natten, min kropp på att sova middag.. Får nu kraftig halsont samtidigt som febern stiger och förkylnnigen smyger sig på. somnar efter ca 4 timmar :P


Tisdag

Uppstigning 07:45. Fortfarande sjuk men febern har släppt. tar en tablett och ger mig ut på banan för 18 hål. Återigen är temperaturen runt nollan. Hade slagen men putta dåligt.. resulterar i ett halvdant resultat. Käkar, går 9 hål till och kollar sen CL på kvällen. (skriver CL då jag inte kan stava till de! Ni fotbollsintresserade vet iaf vad jag menar) United vinner med 7-1!

Ny pokerturnering. Blir en lång och utdragen som håller på till över kl 1. Kommer tvåa och tjänar iaf 20 kr :-) Ganska duktig på dedär vet ni!


Btw, Thim. Nu har jag också gjort ":-)" gubben!


Onsdag

Uppstigning 07:45. Ögoninflamationen har börjat smyga sig på nu och jag kan knappt kolla. Bestämmer mig för att stanna hemma och vila istället då vi ska åka till en annan golfbana idag. Sover till kl 1 och går sen och duschar och vidare till resturangen.

Dagens rätt: pasta med brockolisås... Mmmmmmmmm! tänkte jag.

Gotlänningen i resturangen plussade som satan på sin mat, och tipsade om kropskakorna eller vad de hette. Vågade inte prova.

Sen gick jag ut och tränade de som inte har funkat dehär dagarna, nämnligen puttning. Efter ca 1½ timmes träning anlände grabbarna och vi gick ut på banan för 9 hål. Gick inte bättre än tidigare.

Jocke hade vunnit 2 dagars-tävlingen och var otroligt mallig. En handduk vart hans pris.

Middag och sen återigen CL. Milan och Liverpool vidare denna gång.

Sovdags vid 23 tiden. Jocke kasta kuddar i somnen. Han förnekade dagen efter.Torsdag

Återigen uppstigning 07:45. Jocke är sådär jobbigt pigg, pratsam och positiv och drar upp alla rullgardiner och öppna dörren. Jag gick upp och pratade inte med killen under de nämnsta 30 minuterna.

Åkte iväg till Visby GK som ska vara en av sveriges bästa. Nu hade något hänt. Slog ganska dåligt men puttade som en gud! Satte allt inom 5 meter och var därför väldigt bra med i matchen när jag kom till hål 14. Därifrån har jag inget att säga. Allt gick åt helvete.

Trots denna totala genomklappning kom jag 2a i våran tävling.. :P

Sov Hela båtresan hem och vaknade med ett grovt uppsvullet öga.

Sammanfattning: De handlade väl mer om att ligga sjuk i underdelen av en våningsäng i en kall liten stuga, än om att spela golf. Tyvärr. Borde kanske vilat när de va nollgradigt och sattsat på att bli frisk då istället!
Gick sammanlagt -10 på poker under resan.
jaa... de va väl allt som behöves sägas!


//Benner


Trött och sjuk 2

Idag är det jag som är trött och sjuk. Mestadels sjuk då jag fick i mig något olämpligt under gårdagen.
Under kvällen drogs jag med en verkande mage, som jag trodde berodde på att jag åt kakor till frukost/lunch/mellanmål.
  När jag då vaknade idag och piffade till mig inför ännu en skol dag så kände jag plötsligt hur frukosten som jsut lagt sig i magen ville vända och komma tillbaka. Som tur är var jag redan på toaletten.
Därför blir jag hemma idag och eftersom klockan är 08:29 har ännu inte denna dagen varit så händelserik, därav detta korta lilla inlägg.

Dock mer att vänta under dagen!! :-) (alla stora bloggare gör den smileyn)

//Thim

Trött och sjuk

Igår hade jag bara tänkt vara hemma och kolla på US Masters, men så vart de inte. David kom nämnligen på att vi skulle till Karin och småfesta lite.

Vid 12-tiden drog de flesta hem, men vi bestämde oss för att stanna tills bussarna började gå igen på morgonen dagen efter.

Karin och Jossan satte sig nu vid datan, där dom fastnade i ca fyra timmar.

David och jag kollade på tv då vårt sällskap var så osocialt. Vi kollade på reprisen av Barcelona-matchen och på diverse musik-kanaler där vi bland annat fick veta våra "gangsta-namn".


Helt plöttsligt fick jag blixt ont i halsen.. Kunde knappt prata. David skrattade elakt åt de.

Vid 3-4 tiden bestämde vi oss för att sova lite. Jag började med att lägga mig i sängen, hamnade sedan på mattan under bordet och slutade i den lilla bekväma soffan.

De va svårsovet då David snarkade högt (precis som i Torsdags fast inatt var han även täpt i näsan vilket gav ett smått kvävt ljud) och Karins mobil hela tiden fick medelanden.

Men till slut somnade jag och efter att ha legat ihopkrupen som en boll i den lilla kalla soffan i ca 2 timmar kom David och väkte mig och sa att vi skulle till bussen. Stel som en jävla legobit kravla jag mig upp ur soffan och hasade mig ut och fram till busshållplatsen. Väl hemma (kl 06.45) var de bara raka vägen till sängen (ganska mycke skönare än soffan..) och med mina sista krafter drog jag täcket över min lilla spinkig kropp och somnade.


Vaknade imorse och upptäckte att jag nu inte bara hade jävligt ont i halsen, utan även feber!

Inte bra eftersom jag ska till Gotland imorn på försäsongs-läger med golfen.. Bara hoppas jag blir friskare tills imorn så jag kan vara med och spela.


Eftersom jag blir borta nu ett par dagar får vi hoppas att Thim tar sig i kragen och skriver lite!


//Benner


Singstarkväll och allsvensk premiär

Idag har jag varit på fotboll. Allvsvensk premiär och matchen BP-DIF. Nog sagt om de...


Igår var det roligare! Då var det singstarkväll med Angelo, David, Jonte, Malin och Paulina.

Från början skulle vi köra tjejerna mot killarna, men då tjej-laget tyvärr fick återbud vart det för ojämnt, och vi tog ett gemensamt beslut om att sälja Jonte till tjejerna. Anledningen var att vi ansåg honom som vårt svagaste kort. Men ack vilket misstag! Jonte visade sig vara en riktig sångfågel som lixom sina lagkamrater satte nästan varenda ton.

Mitt lag, Benners persienner IF, hade de tyngre...

David, vårat wildcard, visade sig vara totalt tondöv. "jag är matchotränad" sa han till sitt frösvar.

Han noterade gång på gång nya botten-rekord och till slut vart jag och Angelo tvunga att aggera. "Vi toppar" sa Angelo, och skickade hårda blickar mot den tondöve David. Jag höll med. David petades.


Jag vill inte skryta, men jag kände faktiskt att jag som kapten i Benners persienner IF nog var vår viktigaste kugge. När de andra vacklade visade jag klara ledaregenskaper och sjöng med en sådan känsla att folk fick rysningar. Tyckte mig även se tendens till gås-gud på David.

Vi krigade ordentligt, men hade en jäkla otur..


Slutresultatet: Benners persienner IF - Tjejerna+Jonte IK 1-13


Angelo och jag satt efter matchen och funderade över varför vi inte fick mer poäng. Då kom vi på det! Förutom att vi hade David på laget så saknade vi ju våran utmärkte fotograf Thim, som på ett intensivt och väldigt seriöst sätt tar de perfekta bilderna. "De gäller att hitta rätt light" brukar han säga och le sådär som bara han kan.

Thim är ju lite av en masskot för vårt lag, och de var ett stort avbräck att han inte kunde närvara.


Betygsättning:

Benners persienner IF:

David: +

hade inte sin bästa dag. hade kanske fått mer poäng om han hade struntat i att sjunga alls! haha


Jag: +++++

lysande ledarjobb och otroligt tonsäker. Höll laget uppe.


Angelo: ++++

Fixade våran enda poäng. Otroligt elegant tolkning av Patrik Isaksson-låten.


Tjejerna+Jonte IK

Fem plus rakt igenom. David misstänkte dopning. Tyvärr gjordes inga dopning-tester.
Malin var som vanligt oslagbar, även fast jag var nära att vinna på "de gör ont". Tror de handlade om 40-50 poängs skillnad där om jag inte minns fel! (A)


VI tog en sväng förbi macken för att köpa godis och pizza också. Killen i macken ville se legg när jag la fram pizzan. Han syftade tydligen på ölen jag hade i handen när jag kom och trodde jag skulle köpa den. Efter missförståndet vart vi goda vänner! Vi pratade fest och kom fram till att han var 22 år. Sedan berömde han att jag var otroligt tung som har mamma på bild i plånboken. "Jag vet" sa jag och gjorde min coola min.


Sedan var det dags för Paulina och Malin att åka hem. Jag misstänkte att även David skulle ge sig av hemmåt, men där misstog jag mig. Istället går killen och lägger sig på brädden över min säng, med bena på golvet och huvet snett lutat mot väggen. I den stälningen vart han sovande i ca 2 timmar. Trots ställningen tycktes han sova ytterst djupt och skönt, samtidigt som han snrkade högt. När jag skulle buffa honom lite lätt åt sidan för att själv kunna sova där, vaknade han med ett ryck och skulle gå hem. "måste sova hemma, måste iväg imorn" mumlade han och gav sig ut. Dedär visade sig vara osanning och David undrade själv imorse varför han gick hem för.


Alla somnade och vi vaknade vid 12 tiden. Jag låg då av någon anledning utan kudde. Angelo och Jonte påstod att Jonte vid 8-tiden varit inne och frågat om han kunde få den, och jag helt accepterande bara hade gett den till honom och somnat om. Tror dom ljög, Jonte snodde den nog bara. Vi vet ju att han är lite hal ibland...!


//Benner


Filmkvällsdags!

Thim befinner sig för närvarande i funäsdalen, vilket leder till att jag på egen hand får "ro den här skutan" (bloggen) nu. I och för sig har jag väl i stort sett gjort de hela tiden, då de känns som Thim mest suttit och alebi-paddlat lite med handen.


Hur som helst. Idag var det äntligen dags för en av våra filmkvällar! (min, Denise och Robbans)

Denise hade fått sovförbud under dagen för att undvika att hon somnade bort sig som senast. Robban var taggad som aldrig förr och hade tillåmed skaffat sig en ny DVD.

Allt gick enligt planerna. Denise planerade vilka bussar vi skulle ta och allt var frid och fröjd.

Sen kom problemet. Denise upptäckte till sin förtvivlan att hennes buss redan hade gått för tio minuter sedan... liten missberäkning där! De kom som en chock för oss båda och hon fick planera om.

Nytt tidschema gjordes och som vanligt sa hon att min buss gick fem minuter tidigare än vad den verkligen går, eftersom hon vet att jag alltid är försenad :D


Vi anlände till Robban ca 30 minuter försent. Robban va lite småbitter över vårt dröjesmål och höll en lite småkylig ton. Jag och Denise svarade genom att ta hela platsen i hans säng-soffa och skratta elakt. Robban ändrade då snabbt om till att göra sin ledsna-hund-min, vilket ledde till att han fick sig en liten hörna av sängen.

Nu var filmkvällen igång och de som hör alla filmkvällar till hände. Martin och Nicklas ringde och bad om att få närvara. Vi körde en snabb röstning och kom fram till att dom fick. (Denise röstade blankt, Robban missförstod röstningen och rösta på moderaterna och jag själv va för inne i filmen för att rösta)


Tyvärr hände något ovanligt efter första filmen. Denise lämnade hastigt filmkvällen med repliken: "nej, nu vart de för mycke action för mig".

Filmkvällen fortsatte med endast manliga deltagare och övergick sedan till tv-kväll där lustgården lite oväntat stod på programet. Vi alla greps väldigt hårt av dramat med silikon-kvinnan.

Sen va de hemgång. Robban ljög INTE om busstiden som Denise gjorde, vilket ledde till att jag nästan missade bussen. lite småelakt..


Dagens låt-tips: Joe Cocker & Jennifer Warnes - Up Where We Belong
Motivering: Inte så jävla rockigt, men efter att ha pressat Nile City avsnitten under timmar de senaste dagarna där den återkommer varje gång de handlar om brandmännen, så är den faktiskt värd de!


//Benner


Gårdagskvällen

Igår kväll var det äntligen dags för en efterlängtad återförening! Jag, David och Viktoria hade inte setts alla tre på ett bra jävla tag och lyckan över att få se varandra igen bara svallade i oss. Eller iaf inte mellan mig och David.. Viktoria hamnade som vanligt lite på sidan om och efter 10 minuter tröttnade hon på oss och gick och satte sig i vardagsrummet med min pappa och kollade på TV.


Vi bestämde oss för att gå på en promenad. Viktoria fick tillbaka sitt glada humör och informerade oss om att hon kunde prata teckenspråk.

"Bra, då slipper vi höra din röst" sa David kyligt.


Viktoria vart sur igen. Den här gången hotade hon med att gå hem och vände på klackarna och började gå tillbaka. Jag och David bestämde snabbt att vi skulle ta en sväng förbi parken där vi tidigare gick i skolan. Vi bestämde även att Viktoria skulle med och gick därför ikapp henne, tog henne i varsin arm och drog med hjälp av våld med oss henne mot parken samtidigt som vi halvskrek "nu ska du med oss till parken!".


Folk i omgivningen granskade oss kritiskt samtidigt som de uppmärksamt bevittnade detta som oundvikligen lär ha sett ut som ett försök till våldtäckt.


Efter ca en timme tillsammans slogs jag nu av en fasansfull upptäckt! David hade snaggat huvet.

Jag försattes i chock-tillstånd och när jag får tillbaka medvetandet befinner vi oss med våra gamla vänner Karin och Josse. Vi snackar farsta-fester, "Chippen" och gamla minnen. Därefter bestämmer vi oss för att återigen gå hem till mig och kollar på film med min pappa.

Jag känner direkt igen mig i filmen och utbrister: "den här har jag sett början på!"

Med tio minuter kvar av filmen känner jag fortfarande igen mig. De visar sig att jag sett allt utom de sista 5 minutrarna, som för övrigt va helt meningslösa.


Pappa hann under filmen med att kalla David för: "en ful jävel" samt "flinto". David tog åt sig.Efter ett känslosamt farväl satte jag mig och spelade en pokerturnering med 2000 deltagare. Gick dåligt. Därefter somnade jag!

//Benner


RSS 2.0